Tips voor een perfect Moederdag Ontbijtje

Moederdag ontbijt

Moederdag staat alweer voor de deur. Deze dag is natuurlijk super commercieel ingestoken maar het is toch leuk om je moeder die dag extra te verwennen. Haar dag kan niet beter beginnen dan met een lekker ontbijtje op bed of gewoon aan de tafel. Wij hebben de lekkerste recepten voor jouw op een rij gezet. Met deze tips voor een perfect moederdag ontbijtje zeg je haar echt in het zonnetje.

Oer Hollandse Wentelteefjes

Deze heerlijke wentelteefjes zijn snel gemaakt en bovendien erg lekker. De zoete sneetjes brood, gemaakt van eieren, melk en kaneel, zijn een echte traktatie voor je moeder. Heerlijk met vers fruit of gewoon suiker.

Creatief met Croissantdeeg

Een lekker zelfgemaakte croissantje mag natuurlijk niet ontbreken tijdens het Moederdag ontbijt. Heerlijk met wat huisgemaakte jam of een plakje kaas. Naast de gewone croissant kun jij ook andere lekkere broodjes maken van croissantdeeg zoals deze Nutella Vlechtbroodjes. Met een beetje creativiteit presenteer jij straks de mooiste en lekkerste croissantbroodjes voor jouw moeder.

Sweetrolls

Van het croissantdeeg kun je ook sweetrolls maken. Gevulde croissantrolletjes met kaneel-suiker, roomkaas met blauwe bessen of appel met abrikozenjam.

Vlechtbroodjes
Kaneel-suiker sweet rolls

Een eitje voor Mama

Een eitje bij het ontbijt op bed kan natuurlijk ook niet ontbreken. Je kunt haar eitje gewoon koken of bakken maar je kunt er ook iets creatiefs mee doen. Maak bijvoorbeeld deze ontbijtquiches met ei en spek. Helemaal niet moeilijk maar onwijs lekker.

Met deze heerlijke recepten kun jij jouw moeder nog eens goed verrassen! Een feestelijk begin voor een bijzondere dag. Heerlijk met wat verse sap en een grote kop twee of koffie en haar dag kan niet meer stuk. Liefde gaat immers door de maag!

Psst, je hoeft het niet alleen te doen, hoor. Laat iemand anders je helpen!

Tags: Foodtalk
Deel:

Laat gerust een reactie achter