Recept

Camembert uit de Oven

Camembert uit de Oven
Camembert uit de Oven

Ook zo gek op kaas en kaasfondue? Dan moet je dit recept voor camembert uit de oven eens proberen. Camembert met knoflook en rozemarijn uit de oven is een super lekkere en simpele borrelhap. De camembert wordt heerlijk zacht in de oven, waardoor het lekker is om met wat stokbrood of broodstengels uit te dippen. Dus ga je bij mensen op bezoek of krijg je juist gasten over de vloer. Maak dan deze heerlijk mini kaasfondue.

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Haal de camembert uit de verpakking en plaats deze in een ovenschaal. Als de camembert in een doosje zit, kun je de kaas ook weer terug in het doosje plaatsen. Snijd de kaas eerst horizontaal in en vervolgens verticaal. Snijd een teentje knoflook in plakjes. Besprenkel de kaas met wat olijfolie en verdeel de plakjes knoflook en rozemarijn naalden in de inkepingen.

Plaats de kaas in de oven en bak de camembert 20-25 minuten in de oven. Hierna kun je verse stokbrood dopen in deze heerlijke, warme camembert. Het lijkt net een mini kaasfondue!

Ook erg lekker met 1 el tijm in plaats van rozemarijn en 1 el honing in plaats van olijfolie.

Geniet er van!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Voor bij de borrel

Reacties (2)

Laat gerust een reactie achter