Cookie Dough Bonbons

Cookie Dough Bonbons

Sommige recepten zijn zo makkelijk en heerlijk tegelijk. Wat is er nou nog lekkerder dan homemade cookie dough met een laagje chocolade eromheen?

Bereiding

Maak eerst ons recept voor eetbaar koekjesdeeg. Je kan de koekjesdeeg al ruim van te voren maken. Je kan het dan eventueel zelfs in de vriezer bewaren. Voor het maken van de bonbons moet je de cookie dough dan wel een paar uur van te voren uit de vriezer.

Terug naar de bonbons. Rol van het eetbare koekjes deeg balletjes, ongeveer 1.5 cm doorsnede, en laat ze harder worden in de koelkast. Wacht minimaal 15 minuten.

Snijd de chocolade in kleine stukjes en dan gaan we de chocolade getemperd smelten. Dit houdt in de dat de chocolade dezelfde textuur en stevigheid behoudt, maar wel gesmolten is.

Dip de balletjes koekjesdeeg in de chocolade en zet ze dan in de koelkast op een bord of bakplaat belegd met bakpapier. Laat de balletjes minimaal een half uur, of tot de chocolade hard en knapperig is, in de koelkast staan.

En zo simpel is het om een heerlijke tussendoortje of snack voor bij de koffie/thee klaar te maken.

Volg ons op Instagram, voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Guilty pleasureZoeternijBonbons
Deel:

Laat gerust een reactie achter