Recept

Geroosterde Pompoen

Geroosterde Pompoen

Geroosterde pompoen is een heerlijk, feestelijk bijgerecht. Een ideaal gerecht voor bij kip, biefstuk, lamsvlees of een lekker stukje witvis. Het is super gezond en ook nog eens makkelijk om te maken. Wij houden er van om zoet en hartig met elkaar te combineren en hebben daarom de geroosterde pompoen met wat zachte geitenkaas en granaatappel pitjes aangevuld.

Bereiding van de geroosterde pompoen met rozemarijn

Zet de oven aan op 200 graden.

Meng de pompoenblokjes met twee eetlepels olijfolie en verdeel ze in een ovenschaal. Kruid de stukjes pompoen met een beetje peper en zout en strooi hier de takjes/naalden van de rozemarijn over.

Rooster de pompoen ongeveer 25 minuten lang in de oven.

Zodra de pompoen mooi geroosterd is, haal je deze uit de oven. Verdeel stukjes geitenkaas en de granaatappel pitjes over de geroosterde pompoen en dan is het gerecht klaar.

Geniet ervan!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: GezondFeestdagenKerstBijgerechten

Laat gerust een reactie achter