Oosterse Wrap

Oosterse wrap opgerold

Deze Oosterse wrap is een groot succes wanneer je lekker met je handen wilt eten. Dit komt omdat je zelf mag bepalen hoeveel groente, kip en saus je erop doet. Hierdoor is het ook erg leuk om het te eten samen met de kinderen.

Voorbereiding

Snijd de kipfilet in reepjes en marineer het met de soja marinade en de olie. Laat dit voor minimaal een half uur intrekken. Deze tijd kan je gebruiken om de bosuitjes en de komkommer in lange dunne reepjes te snijden. Snijd de uien in halve ringen. De taugé hoeft alleen gewassen te worden.

Bereiding

Pak een vleespan en laat deze goed warm worden doe dan de boter er in. Voeg de uien toe aan de pan en fruit deze een paar minuten om vervolgens de kip erbij te voegen. Bak de kip tot dat het gaar is en dan is het tijd om te serveren.
Pak een wrap. Plaats de kip in het midden over de lengte van de wrap en vul dit aan met de komkommer, bosui en taugé. Voor wat extra smaak is het erg lekker om nog wat zoetzure saus over de kip en groente heen te gooien.

Doe er niet teveel op, want anders kan je de tortilla niet goed oprollen. Na een paar keer oefenen heb je al gauw door wat de juiste hoeveelheid voor jou is.

Vouw de onderkant van de tortilla en rol het vervolgens op. Op deze manier is het makkelijk om uit de hand te eten, er rolt dan niets uit aan de onderkant. Je kan de tortilla echter ook altijd normaal oprollen en het snijden. Smullen maar!

Tip!

Andere sauzen die hierbij lekker zijn: Oestersaus en Zoete Soja.

Alle ingredienten voor de Oosterse Wrap
Wrap met de kip
De wrap met kip en groente er al op.
De wrap met alles erop en eraan!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: GezondHoofdgerechtenVlees
Deel:

3 reacties op “Oosterse Wrap”

Laat gerust een reactie achter