Snackrepen met Pinda’s, Kokos en Rozijnen

Snackrepen

Wij hebben weer een heerlijk tussendoortje voor jullie! Deze snackrepen met pinda’s, kokos en rozijnen zijn super makkelijk om te maken en geven net even dat shotje energie dat je nodig hebt. Deze snackrepen hoef je maar 1 keer in de week te maken en je hebt voor de hele week een lekker ontbijtje. Serveer het met nog wat verse vruchten en smullen maar!

Bereiding van de Snackrepen

Bekleed een bakblik met bakpapier. Meng de granola, havervlokken, geraspte kokos, rozijnen en pinda’s goed door elkaar.

Smelt de roomboter, zout, honing en het bruine suiker in de pan. Wanneer alles gesmolten is en goed vermengd, zet je het vuur uit en voeg je de pindakaas en de vanille-extract toe. Blijf roeren tot het een egaal mengsel is geworden.

Meng het botermengsel met de granola en stort het in de bakvorm. Druk het stevig aan met een spatel of een lepel. Zet het vervolgens minimaal een uur in de koelkast en snij het vervolgens in repen.

Bewaar de repen in de koelkast en eet ze binnen een week op. Ideaal als snel ontbijtje, voor tussendoor op een werkdag, of gewoon bij de koffie.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: GezondOntbijtTussendoortje
Deel:

Laat gerust een reactie achter