Sticky Drumsticks

Voor de echte kluivers hebben we nu een heerlijke verwennerij: Sticky Drumsticks! De heerlijke smaken van honing, mosterd en rozemarijn passen heerlijk goed bij elkaar. Deze drumsticks zijn snel gemarineerd en de oven doet vervolgens het werk. Ze zijn echt om je vingers bij af te likken.

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet de ovenschaal in met olijfolie. Snipper de ui en pers de knoflookteentjes uit. Fruit de ui en de knoflook in een steelpan met een beetje, al verhitte, boter. Voeg de mosterd en de honing toe aan de ui en knoflook. Breng het geheel aan de kook en laat het zachtjes inkoken tot het een stroop-achtige textuur heeft.

Wrijf de drumsticks in met zout en peper en leg deze in de ingevette ovenschaal. Schenk de honing- mosterdsaus over de drumsticks. Zorg ervoor dat de drumsticks geheel bedekt zijn met deze heerlijke saus. Verdeel dan de rozemarijn over de kip en plaats de ovenschaal 45 minuten in het midden van de oven. Draai halverwege de tijd de drumsticks om.

Deze drumsticks zijn heerlijk met gebakken aardappeltjes en een frisse salade. Ze kunnen natuurlijk ook als hapje geserveerd worden.

Volg ons op Instagram, voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Guilty pleasureHoofdgerechtenVlees
Deel:

2 reacties op “Sticky Drumsticks”

Laat gerust een reactie achter