Recept

Tosti met Gruyère, Champignon en Ui

Tosti Gruyère, Champignon en Ui

Tosti’s! Je kunt ons hier altijd wel blij mee maken. Van deze tosti met gruyère, champignons en ui knapt je dag enorm op. Een snelle en makkelijke lunch vol van smaak! De gruyère heeft een heerlijke smaak waardoor het perfect past bij de gebakken champignons en uitjes. Een heerlijk combinatie en weer eens wat anders dan de standaard tosti ham en kaas.

Bereiding van de Tosti met Gruyère, Champignon en Ui

Een tosti maken is natuurlijk super simpel en daarom is dit gerecht ook zo gepiept.

Snipper het halve uitje fijn en bak deze in een pan met een beetje boter. Snijd de champignons eerst in plakjes, draai ze dan een kwartslag en snijd ze dan nog eens door zodat er staafjes ontstaan. Voeg de champignonstukjes bij de ui.

Schaaf plakjes van het stuk gruyère kaas. Beleg twee sneetjes witbrood met de plakjes kaas. Schep twee eetlepels champignon – ui over de kaas en bedek deze vervolgens weer met een paar plakjes gruyère. De overige twee sneetjes witbrood leg je er op en dan kan de tosti onder het tosti-ijzer.

Met ongeveer 5 minuten heb je twee heerlijke tosti’s op jouw bord liggen.

Eet smakelijk!

Meer tosti’s? Kijk dan eens op deze pagina.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Makkelijk & SnelLunchTosti & Panini

Laat gerust een reactie achter