Recept

Tosti met Oude Kaas, Spinazie en Pesto

Tosti met Oude Kaas

Een tosti als lunch is altijd lekker. Het is simpel, snel gemaakt en je kunt er alle kanten mee op. Wij zijn er gek op en proberen iedere keer weer een nieuwe variatie uit. Dit keer hebben wij een heerlijke tosti met oude kaas, spinazie en groene pesto gemaakt. Een top lunch al zeggen wij het zelf. Lekker gezond en de smaken van de kaas, spinazie en pesto passen erg goed bij elkaar. Daarnaast een perfecte lunch voor vegetariërs.

Dit recept kan natuurlijk ook met gewone spinazie. De reden waarom wij babyspinazie gebruiken, is omdat de blaadjes kleiner zijn dan bij de gewone spinazie. Hierdoor is het fijner in gebruik in een salade, op een sandwich of in dit geval een tosti.

Bereiding van de Tosti met Oude Kaas

Zet het tosti-ijzer alvast aan.

Smeer eerst twee sneetjes wit brood met de eetlepels pesto. Beleg ze dan met een halve plak oude kaas en een handje met babyspinazie blaadjes. Leg hier het overige halve plakje oude kaas op en plaats de tosti’s onder het tosti-ijzer.

Binnen 5 minuten heb je een heerlijke lunch!

Geniet ervan!

Op zoek naar meer variaties voor een heerlijke tosti? Kijk dan eens op deze pagina.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: GezondLunchMakkelijk & SnelTosti & Panini

Laat gerust een reactie achter