TUC belegd met Manchego & Chorizo

Als insider van ‘Uit Pauline’s Keuken’ kregen wij een box vol lekkere TUC smaken opgestuurd. Hier moesten wij de lekkerste toppings voor verzinnen. Wij besloten om een Spaanse versie te maken door het te beleggen met Manchego en Chorizo. De paprika TUC vonden wij het beste combineren met de smaken van de kaas en de worst. Een stukje zongedroogde tomaat maakt de combinatie helemaal af en binnen een paar minuten tover jij een heerlijke partysnack op tafel. Je vrienden en familie zullen gegarandeerd meer willen!

Bereiding

De bereiding van dit hapje is natuurlijk super makkelijk. Beleg elke TUC eerst met een blaadje spinazie. Leg hier achtereenvolgens een plakje Manchego kaas en een plakje Chorizo worst op. Als laatste leg je er een plakje zongedroogde tomaat op.

Voila, het party hapje is klaar en het feest kan beginnen.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Comfort FoodVoor bij de borrel
Deel:

Laat gerust een reactie achter