10 Cadeautips voor Foodies

Kerstcadeautjes

Binnenkort is het alweer december en staan Sinterklaas en Kerst voor de deur. Tijd om te bedenken wat je cadeau gaat geven én wat je zelf op je verlanglijstje gaat zetten. Heb jij iemand in de familie zitten die net zo veel van eten en koken houd als jij? Dan zit je op het goede adres. Wij hebben hier een super leuke lijst samengesteld met de beste cadeautips voor foodies. De meeste zijn online te bestellen en morgen al in huis!

Kaasliefhebbers

Is jouw foodie gek op kaas? Dan zit je met de producten van Boska goed. Wat dacht je van een kaasplankje met kaasmessen of een kaaskruller? Een doe-het-zelf kaasmaakset, zoals bijvoorbeeld de geitenkaas variant, is ook een super leuk cadeau. Een echte foodie houdt er namelijk van om zelf dingen te maken.

Kookboeken

Kookboeken doen het altijd goed. Dit najaar zijn er alweer een hoop nieuwe boeken uitgekomen en dus is er weer volop nieuwe inspiratie voor heerlijke gerechten in het nieuwe jaar. Onze favoriete kookboeken zijn: ‘Het Laura’s Bakery Bakboek‘, Het Daily Dinner kookboek van Chicks Love Food en het Toffe Tosti’s boek van Leonie ter Veld.

 

Handig Keukengerei

Wij zijn gek op de handige keukengereedschappen van Joseph Joseph. De knoflook rocker is onze favoriet. Knoflook persen is nog nooit zo makkelijk geweest. Daarnaast hebben ze nog veel meer leuke stijlvolle keukenhulpjes.

 

Gek op Pizza

Een pizzasteen is het ideale cadeau voor iedere pizza-lover. Door het gebruik van deze pizzasteen krijgen jouw pizza’s die heerlijke krokante bodem.

 

Abonnement Kook/ Food Tijdschrift

Wat ook super leuk is, is om een kook/food tijdschrift te geven. Onze favoriet is die van Jamie Oliver. Voor €24,95 ontvang je 5 nummers. ELLE Eten is ook een hele leuke optie. Je ontvangt 3 nummers voor €17,50.

Je kunt je hier abonneren voor Jamie Magazine en hier voor ELLE Eten.

 

 

Baking Addicts

Voor de bakverslaafden onder ons is het altijd leuk om nieuwe bakvormen te krijgen. Bakvormen kun je nooit genoeg hebben. Denk bijvoorbeeld aan een donutvorm of een silliconenvorm voor bonbons. Print dan ook gelijk een paar lekkere donuts/bonbons recepten van ons uit zodat ze ze na de feestdagen gelijk kunnen uitproberen.

 

 

Food Cadeaus voor Mannen

Is je foodie een man? Geef hem dan een prachtige messenset van Style de vie. Perfect voor een heerlijke steak. De leren schorten van Sjef zijn ook super leuk om te geven. Ze zijn niet goedkoop maar staan veel stoerder in de keuken dan een gewone katoenen schort.

Blond Theemok

De Blond theemok is altijd een goed cadeau. Voor de feestdagen hebben zij ook speciaal een versie voor Sinterklaas en voor de Kerst.

 

 

 

Prachtige Mixer

Elke foodie droomt ervan. Zo’n prachtige retro keukenmixer van KitchenAid. Gebruik hem bijvoorbeeld om deeg te maken, je eiwitten stijf te kloppen of je favoriete beslag te mixen. Helaas zijn ze wel belachelijk duur, dus om zo’n prachtig cadeau te krijgen moet je wel erg lief zijn geweest.

DIY Foodcadeau’s

Het is ook erg leuk om een DIY cadeautje te geven. Maak bijvoorbeeld een van onze heerlijke chocolate barks en verpak ze in een leuk zakje of doosje. De Hema heeft allerlei soorten leuke verpakkingen. Zelfgemaakte granola in een leuk potje is ook origineel om cadeau te doen. Daar wordt iedereen toch blij van?

 

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: CadeautipsFoodtalk

Laat gerust een reactie achter