10 leuke cadeaus voor Reisliefhebbers

10 leuke cadeaus voor reisliefhebbers

De feestdagen staan weer voor de deur en er moeten weer cadeautjes gekocht worden. Ben jij dit jaar op zoek naar leuke cadeaus voor iemand die gek is op reizen? Wij zochten voor jullie de allerleukste travel gifts uit en verzamelden ze in willekeurige volgorde in een handig overzicht. Van heerlijke hebbedingetjes tot handige gadgets. Er zijn voor reisliefhebbers zoveel leuke én handige cadeaus te vinden! De meeste cadeaus kun je gewoon online bestellen en zijn de volgende dag al in huis. Lees hier onder onze top 10 cadeaus voor reizen.

Hamamdoek

Wanneer je regelmatig op reis gaat en zeker een verre reis maakt is een hamamdoek altijd handig. Hij is licht van gewicht en droogt snel. Wij zijn gek op de hamamdoeken van Zus en Zomer. Deze zijn van goede kwaliteit en lekker vrolijk.

Reis inspiratieboek

Met de ultimate travellist van Lonely Planet krijg je een flinke dosis reisinspiratie. Super handig, als je nog niet weet waar de volgende reis heen zal gaan.

 

Scratchmap

Ondertussen kom je de scratchmap zo’n beetje overal wel tegen, maar dat betekent niet dat het geen leuk cadeautje is. Met deze kraskaart kun je super leuk bij houden in welke landen je al bent geweest, door iedere keer het bezochte land open te krassen. Lukt het jou om alle landen te bezoeken?

 

Leuk Paspoorthoesje

In stijl op reis? Bekleed je paspoort met een leuk paspoorthoesje. Je paspoort blijft niet alleen netjes, maar ziet er ook nog eens hip uit.

 

 

Packingcubes

Packingcubes zijn echt handig voor het inpakken van je backpack/koffer. Alles blijft netjes georganiseerd én op deze manier past er veel meer in je backpack/koffer. Een win- win situatie.

 

Reisspellen

Spelletjes spelen op reis vinden wij altijd leuk. Sowieso hebben wij altijd een pakje kaarten mee, maar soms is het ook leuk om een ander spelletje te doen. Verschillende spellen zijn er beschikbaar in een leuke reiseditie. Op deze manier neemt het niet te veel ruimte in beslag, maar kun je wel een leuk spelletje doen, wanneer je bijvoorbeeld een lange treinreis hebt.

 

Toilettas

Een toilettas is altijd een goed idee en je kunt er nooit te veel hebben. Deze toilettas van de Hema is super handig, omdat het een haakje bevat, waardoor je deze kunt ophangen. Kheira was er, tijdens haar reis in Nieuw Zeeland, super blij mee.

 

Selfiestick

Misschien een beetje cliché en waarschijnlijk heeft iedereen hem al, maar wij nemen altijd onze selfiestick mee op reis. Mega handig om met een hele groep op de foto te gaan, zonder dat je steeds een persoon op de foto mist, omdat diegene de foto moet nemen.

 

Hippe Camerariem

Als wij op reis zijn, wijkt onze camera niet van onze zijde. Het liefste willen wij hem altijd gereed hebben om altijd het perfecte plaatje te schieten. Een hippe, gekleurde camerariem maakt het veel leuker om de camera bij je te dragen dan de standaard zwarte cameraband.

 

Notitieboekje

Reizen, wie vindt dat niet fantastisch! Verre landen zien. Steden kijken. Andere culturen ontmoeten. Nieuwe ervaringen opdoen. Hoe leuk is het om dit allemaal op te kunnen schrijven in een leuk notitieboekje? Op deze manier kun je na jouw reis ook nog genieten van alle belevingen.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: CadeautipsFoodtalk

Laat gerust een reactie achter