5x Cadeautjes voor Vaderdag

Vaderdag Cadeautje

Vaderdag staat alweer bijna voor de deur. Hebben jullie al een vaderdag cadeautje in huis?  Zo nee, lees dan snel verder voor onze tips voor een perfect vaderdag cadeau. We hebben voor ieder wat wils. Er zijn verschillende prijsklassen. Uiteraard mag je hem ook verwennen met een lekker vaderdag-ontbijt (wat voor mama kan, kan natuurlijk ook voor papa).

Allerhande Bierbox

Allerhande Bierbox

Houdt jouw vader van een lekker biertje? Dan is dit misschien wel het perfecte vaderdag cadeau voor jouw vader. Allerhande heeft een heerlijke bierbox samengesteld met verschillende biertjes. Er zijn 4 verschillende boxen en die variëren van €15 tot €30. Ook erg handig is dat je hem gewoon online kan bestellen. Dit zal zeker voor een blije vader zorgen.

Bestel hier!

Smokey Goodness 3

Smokey Goodness 3

Toch liever iets anders dan een biertje? Koop dan dit onwijs gave boek voor allemaal heerlijke bbq recepten. Is jouw vader net als de onze gek op barbecuen? Dan is dit boek zeker weten wat voor hem! In dit boek van Jord Althuizen staan heerlijke vleesrecepten, maar ook dessert recepten voor op de bbq! Wat wil je nog meer?

Koop hem hier!

 

Sony Speaker

Met deze mooie speaker, Sony SRSXB10,  wordt jouw vader heel blij. Gezellig voor bij de bbq en in de tuin, maar ook leuk voor op vakantie om lekker naar de klassiekers te luisteren.

Bestel hem hier!

Rituals: The Ritual of Samurai geschenkset

Oh, wat zijn wij toch gek op Rituals! Die geuren ruiken heerlijk. Onze vader houdt ook erg van Rituals en zou zo’n pakket erg op prijs stellen! Die van jullie misschien ook wel! Dit cadeau valt altijd in goede aarde. De bodyscrub en het scheerschuim zijn ook nog eens handig om mee te nemen op vakantie door de mini-verpakking.

Bestel hem hier!

Herenparfum

Parfum/Aftershave

Een van de meest gekochte vaderdag cadeautjes is een heerlijke parfum of aftershave. Koop zijn favoriete geur of geef hem ter afwisseling eens een andere geur. Met een lekkere parfum zit je altijd goed en kan vaderdag niet meer mis gaan. Bol.com heeft een brede selectie aan luchtjes in de aanbieding en met een beetje mazzel is het cadeautje al een dag later in huis.

 

 

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Cadeautips

Laat gerust een reactie achter