Contact

Heb je na jouw bezoek aan De Kokende Zussen nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Laat een reactie achter op het recept waar je een vraag over hebt en we zullen ons best doen om jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Samenwerken

De Kokende Zussen ontvangen maandelijks 130.000+ unieke bezoekers, ca. 180.000+ pageviews. Daarnaast hebben wij 5.600+ volgers op Instagram, 625k maandelijkse views op Pinterest en 2.700+ volgers op Facebook.

Wil jij jouw product of dienst graag zichtbaar maken aan onze lezers? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij gaan graag samenwerkingen aan met bedrijven met producten die bij ons passen om vervolgens onze bezoekers bekend te maken met deze producten.

Al een aantal jaar zijn wij bezig met het maken van heerlijke recepten en delen wij deze middels onze blog. Wij staan voor gezonde, gemakkelijk te maken maaltijden maar delen ook graag comfort food en bakrecepten. Alles moet draaien om de juiste balans. Gezond en gemakkelijk doordeweeks en in het weekend lekker genieten van zoetigheid en minder gezonde recepten. Iets wat wij wel erg belangrijk vinden is dat het eenvoudig en lekker is. Wij hebben het dagelijks druk en willen dan niet uren in de keuken staan. Dat zien wij ook terug bij onze bezoekers. In het weekend mag het allemaal wel wat uitgebreider.

Samenwerken met ons kan op verschillende manieren en altijd in overleg. Graag maken wij heerlijke recepten met jullie producten of schrijven wij foodtalks over jullie diensten. Dit zal natuurlijk op de blog komen maar ook zullen wij deze delen op onze social media accounts.

Wil je meer informatie of wil je een gesprek openen voor een samenwerking, neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@dekokendezussen.nl.

Wij kijken er naar uit!

Groeten Shanna, Kheira en Selma