5 Heerlijke Hapjes voor Koningsdag

Het is Koningsdag. Het enige feest dat we allemaal tegelijk met elkaar vieren. Wij hebben er alvast zin in. En of je nou op de vlooienmarkt gaat staan, de hoofdstad in gaat, vrienden op bezoek krijgt of een festival bezoekt, een feestje is niet compleet zonder heerlijke hapjes en een drankje. Daarom hebben wij nu voor jullie 5 heerlijke hapjes voor Koningsdag op een rij gezet.

Klik op de titel van de cupcake/snack/cocktail en je komt bij het juiste recept uit.

Allemaal veel plezier deze Koningsdag!

1. Sinaasappel Cupcakes met Licor 43

We beginnen met een lekkere zoete cupcake. Want bij een verjaardag hoort natuurlijk een lekker stukje taart of in dit geval een heerlijke sinaasappel cupcake. We hebben er ook een beetje licor 43 in gegooid zodat het feestje gelijk al kan beginnen.

Sinaasappelcupcakes met Licor 43

2.Mini Frikandel Broodjes

Dan door naar de typische Nederlandse snacks en daar horen natuurlijk frikandellen bij. Op en top Hollands! Deze heerlijke mini frikandelbroodjes mogen dan ook zeker niet missen op jouw Koningsdag feestje.

3. Pull Apart Worstenbrood

Ook de worstenbroodjes kunnen we niet wegdenken uit de Nederlandse Keuken. Daarom zal deze pull apart worstenbrood een topper zijn tijdens Koningsdag. Ziet er leuk uit, is erg lekker, makkelijk te maken en perfect voor een grote groep.

Pull Apart Worstenbrood

4.Gevulde Paprika met Brie & Gevulde Paprika met Hummus

Wil je liever iets oranje op tafel zetten? Vul dan deze mini oranje paprika’s met brie en zongedroogde tomatentapenade. Eventjes in de oven en je hebt een heerlijke warme snack. Ook zou je de paprika’s kunnen vullen met hummus. Dit is een stukje gezonder en sneller klaar, maar zeker net zo lekker als de versie met brie.

Mini Paprika gevuld met Brie

5.Sinaasappel Malibu Cocktail

Als laatste sluiten we af met een cocktail. Dat is inderdaad geen hapje maar naast al deze lekkere hapjes wil je natuurlijk ook nog wat lekkers te drinken hebben. Maak daarom deze Sinaasappel Malibu cocktail. Helemaal in de stijl van Koningsdag. Laat het feestje maar beginnen!

Sinaasappel Malibu Cocktail

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Foodtalk

Laat gerust een reactie achter