5 Lekkere Paas Recepten met Ei

Het is weer bijna Pasen en wij kunnen niet wachten. Wanneer feestdagen naderen bedenken wij altijd weer de lekkerste recepten voor tijdens een brunch. Dat betekent bij ons thuis genieten van heerlijk en veel eten. Uitgebreide brunches, gourmetten en natuurlijk veel chocolade eitjes. Wanneer wij aan Pasen denken, denken wij gelijk aan eieren. Een eitje mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een paasontbijt of -brunch. Wij vinden zowel een spiegeleitje als een lekkere romige eiersalade ontzettend lekker. Daarom hebben wij de 5 lekkere paas recepten met ei voor jullie op een rijtje gezet. Allemaal perfect voor een heerlijke Paasbrunch.

1. Wentelteefjes

Nu heb je met wentelteefjes niet zichtbaar met eieren te maken, je hebt ze wel nodig om deze heerlijke oud-Hollandse lekkernij op tafel te zetten. Wij zijn echt gek op wentelteefjes. Ze zijn erg makkelijk om te maken en altijd weer een succes tijdens het ontbijt. Beetje suiker erover en het feest kan beginnen.

Wentelteefjes

2. Gevulde Eieren

Zien ze er niet feestelijk uit? Gevulde eieren doen het altijd goed tijdens een uitgebreid ontbijt en al helemaal al ze zo mooi gekleurd zijn. Lekker makkelijk maar altijd goed. Ze zullen zeker niet misstaan op de brunchtafel.

 

Gevulde eieren

3. Ontbijt Quiches met Ei en Spek

Waar kun je de dag beter mee beginnen dan met toast, eieren en krokante spek? Wij hebben alle drie ingrediënten samengevoegd en geplaatst in een muffinvorm. Hierdoor ontstaan er heerlijke ontbijtquiches met gebakken spek en een eitje. Super lekker en het ziet er luxe uit op de ontbijttafel.

Ontbijtquiches

4. Avocado Eiersalade

Je kunt ook van je eieren een heerlijke eiersalade maken, bijvoorbeeld deze heerlijke avocado eiersalade. De avocado zorgt voor een romig effect en een goede smaak. Gezond en erg lekker op een toastje of brunchbroodje.

Avocado Eiersalade

5. Frittata met Groene Asperges en Gerookte Zalm

Je kunt ook van eieren een heerlijke frittata maken. Een frittata is eigenlijk een dikke omelet waaraan verschillende ingrediënten, zoals groenten, kaas en kruiden zijn, toegevoegd. Deze frittata is ontzettend lekker en eens wat anders dan een gekookt of gebakken eitje.

Frittata met Gerookte Zalm

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Foodtalk

Laat gerust een reactie achter