Boekreview: The Joy of Water van Lonely Planet

Tijdens deze corona tijd, gaan wij allemaal nergens heen. Dus een van de weinige manieren om te kunnen ontsnappen aan de dagelijkse sleur zijn reisboeken. Lonely Planet heeft een nieuw reisboek uitgebracht “The Joy Of Water”. Een schitterend boek vol met prachtige foto’s van de oceaan, meren en rivieren. 

Eerste Indruk

Het boek staat vol met schitterende plekjes om alvast inspiratie op te doen voor wanneer iedereen weer mag reizen. Het boek staat vol met prachtige foto’s, met bijpassende teksten en icoontjes, zodat je alle informatie heeft om de prachtige plekjes te bezoeken. 

De inhoud van het boek is ingedeeld per continent en daarmee kan je gemakkelijk kijken of het land waar jij heen wilt ook een magisch waterplek heeft.

Onze favoriete plekjes

Bij een aantal van de plekken die in dit boek zijn, zijn sommige van de zusjes al geweest en dat heeft natuurlijk wel een kleine voorsprong voor ons, omdat wij weten hoe magisch het daar was. 

In 2017 was Kheira in het Abel Tasman Park, waar het de hele dag regende, waar zij en haar vriend zeiknat bij het hotel terugkwamen en zelfs keelpijn hadden opgelopen, maar nooit nooit hebben ze spijt gehad van de schitterende natuur die zij daar hebben mogen zien. 

Vorig jaar vertrokken Shanna en haar man op huwelijksreis naar Costa Rica, waar zij naar de warmte bronnen van Arenal zijn geweest. Prachtige natuur en een perfecte plek om een dagje te relaxen. Lees hier meer over Shanna’s rondreis door Costa Rica.

Daarnaast hebben wij ook nog een paar van deze plekjes op onze bucketlist staan, zoals de Fairy Pools in Schotland op de Isle of Skye en ook zwemmen in de Dode Zee staat nog erg hoog op onze travel bucketlist.

Conclusie

Naast Arenal en het Abel Tasman park hebben wij ook nog het Meer van Bled in Slovenië, het Strand van Camps Bay in Zuid-Afrika en het Széchenyi Bad in Boedapest mogen bewonderen. Allemaal plekjes die een bezoekje zeker waard zijn! Kortom wij hebben al veel plekken met water bezocht en gaan er nog veel meer bezoeken. Ben jij ook benieuwd welke van deze prachtige plekken jij al hebt bezocht? Of wil je net als wij dromen over nieuwe reizen naar een van deze mooie plekken? Bestel dan nu The Joy of Water van Lonely Planet!

Leuke tip voor de feestdagen ook!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: BoekenFoodtalkReviews

Laat gerust een reactie achter