Bucketlist Romantisch Weekendje Weg

Bucketlist: Romantisch Weekendje Weg

Dit boek moet wel een van de leukste boeken zijn die wij vorig jaar hebben mogen ontvangen. Nu wij allemaal nog steeds thuis zitten is naar het buitenland bijna geen optie. Een geweldig boek met een bucketlist vol super leuke en originele overnachtingen voor een romantisch weekendje weg. En alle plaatsen liggen allemaal in Nederland en België! Wij hebben er al zin in.  

Eerste Indruk

Onze eerste indruk van dit boek was “ah wat grappig dat je deze overnachtingen gewoon hier in Nederland kan vinden”, maar al snel kwamen wij erachter dat wij het boek vervolgens niet meer neer konden leggen. Zo’n leuk boek vinden wij het. Het boek weergeeft de 25 meest romantische overnachtingen in Nederland en in België. 

Met een overnachting uit dit boek kan je jezelf weer opladen en jezelf weer terug vinden. “De liefde moet gevierd worden”. 

Bucketlist: Romantisch Weekendje Weg

Onze Favorieten

Een van onze favoriete overnachtingen die wij hebben gezien in het boek zijn: De Treelodge in het Belgische Kempen: Wie wil nou niet in een boomhut een keer overnachten in het midden van de natuur, met een beetje luxe. Sommige van deze verblijven hebben zelfs een vrijstaand bad waar je lekker naar de natuur bij kan kijken. 

Een ander leuke overnachting is “Buitengoed de Gaard“ in Heythuysen is een super leuke pipowagen met een privé hottub voor de deur. Wat wil je nog meer? 

Last but not least hebben wij gekozen voor “Just Texel Suites & Apartments”. Heerlijk om ervan te dromen wanneer het weer lekker weer is om hier te overnachten. Ze hebben een kamer waarbij je vanaf je slaapkamerbed de sterren kan zien, maar ook een suite met een sauna! Ultiem genieten. 

Bucketlist: Romantisch Weekendje Weg
Bucketlist: Romantisch Weekendje Weg

Bestel nu Bucketlist Romantisch Weekendje weg!

Conclusie

Zijn jullie op zoek naar bijzondere overnachtingen om het toch iets specialer te maken? Dan is dit boek echt het perfecte boek om inspiratie op te doen en weg te dromen naar een heerlijke romantische overnachting. 

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: BoekenFoodtalkReviews

Laat gerust een reactie achter