Hét airfryer kookboek van the Amazing Kitchen

Hét airfryer kookboek van the Amazing Kitchen

Wij hebben al een paar jaar een airfryer. Eerlijk gezegd zijn we nog niet verder gekomen dan het bakken van aardappeltjes, het grillen van kippenvleugeltjes en af en toe eens een broodje afbakken. Totdat we het boek ‘ The Amazing Kitchen – Hét kookboek voor de airfryer’ van Anja Holtkamp & Simone van der Koelen onder ogen kregen.

Eerste indruk

Wat een geweldig boek met 50 heerlijk inspirerende recepten!

Het boek begint met 9 zeer praktische tips, die eigenlijk wel voor de hand liggen maar waar je net op moet komen. Na de tips komen de hoofdstukken die in een logische volgorde zijn ingedeeld. Van een ontbijt met gegrilde banaan via lekkere gegrilde frieten van aubergine, als tussendoortje, naar een smakelijk hoofdgerecht met oosterse biefstuk en boontjes. Ook ontbreken de Borrelhapjes en Zoete baksels niet.

Onze favorieten

Onze favoriete hoofdstukken zijn Groente en, hoe kan het anders, Zoete Baksels. Vooral de geroosterde Groente zoals bloemkool, aubergines en worteltjes zijn heerlijk als snack. Over de Zoete Baksels hoeven we eigenlijk niets te zeggen de naam van het hoofdstuk spreekt voor zich. Wij hebben onder andere de Auberginefrieten en de Broodpudding gemaakt.

Conclusie

Dit boek zorgt ervoor dat je de airfryer maximaal gaat gebruiken. Je kan er echt de heerlijkste gerechten mee op tafel krijgen. De recepten zijn duidelijk beschreven en de foto’s zorgen ervoor dat je spontaan trek krijgt. Als je nog geen airfryer hebt is dit misschien wel hét moment om er een aan te schaffen. Dit boek is een echte aanrader!

Je kunt het boek hier aanschaffen.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: BoekenFoodtalkReviews

Laat gerust een reactie achter