Kookboek: Delicious Italië

Kookboek: Delicous. Italië

Een paar weken geleden ontvingen wij dit boek over een van de lekkerste landen ter wereld: Italië van de tijdschriften “Delicious”.

Eerste Indruk

De buitenkant van dit boek is zeer simplistisch en toont een prachtige foto van een aubergine, wat aangeeft dat eenvoud en smaak de belangrijkste ingrediënten zijn van de Italiaanse keuken. Ingrediënten met goede smaak is namelijk het belangrijkste.

De foto’s in dit boek zijn schitterend. Over iedere foto in dit boek is goed nagedacht.

Het boek is verdeeld in drie verschillende secties: recepten, stap voor stap en typisch Italiaans. De recepten zijn onderverdeeld in verschillende hoofdstukken, zoals hapjes & drankjes, pasta, vis & co, maar ook vlees, gevogelte en wild en natuurlijk toetjes & ijs. Voor ieder wat wils. In dit boek staan de meest uitgebreide, stap voor stap, instructies voor bijvoorbeeld pasta, sorbetijs en focaccia. Veel van deze recepten kosten veel tijd, maar dat zijn ze ook waard. Wil je beginnen met zelf leren pasta te maken en pizzadeeg te maken dan is dit boek zeker weten een aanrader voor jou.

Onze Favorieten

Een heerlijke lasagna vol met prei kan er bij ons altijd wel in. Een ander favoriet recept van ons is de risotto met eend, paddestoelen en rucola. Dat is toch heerlijk!

Zeker de moeite waard zijn hun basisrecepten en onze favoriete is natuurlijk, hoe kan het anders, is het basisrecept voor de pizza. Met allemaal tips als toppings. Van een pizza magherita tot een pizza met aardappel, mozzarella en salie.

Kookboek: Delicous. Italië
Kookboek: Delicous. Italië

Conclusie

Houdt je van de Italiaanse keuken en ook van een middagje in de keuken doorbrengen? Dan is dit boek zeker wat voor jou! Dit boek is voor zowel beginners in de keuken als voor ervaren mensen in de keuken geschikt met stap voor stap uitleg hoe je alles moet maken.

Het boek is ontwikkeld door het tijdschrift ‘Delicious’, hét nummer 1 food magazine van Nederland. 

Wil jij het boek ook kopen. Je kan het nu halen bij onder andere bol.com.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: BoekenFoodtalkReviews

Laat gerust een reactie achter