Kookboek review ‘It’s a wrap!’ van No Fairytales

Kookboek review 'It's a wrap!' van No Fairytales

It’s a wrap!’ wat een lekkere catchy titel voor een boek vol met snelle en gezonde recepten voor tortilla’s en wraps. En gezond is het zeker. Met deze wraps krijg je ongemerkt al een flinke portie van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente. ‘It’s a wrap!’ staat boordevol snelle, makkelijke en verassende recepten voor elke dag en elke gelegenheid. Van de vroege ochtend tot de late avond.

De eerste indruk

‘It’s a wrap!’ ziet er lekker vrolijk uit. Door het gebruik van frisse kleuren doet het je denken aan Mexico. Wat waarschijnlijk ook de bedoeling is. De wraps op de kaft hebben ook gezellige kleuren, waardoor je meteen nieuwsgierig wordt naar de inhoud. Zal alles er zo lekker en aantrekkelijk uitzien? Nou, het is in ieder geval geen teleurstelling. Elke pagina staat vol met heerlijk uitziende recepten met vrolijke frisse kleuren. Het boek begint met een duidelijke inhoudsopgave: Ontbijt, Lunch, Borrel en Diner. Er staat ook meteen bij recepten of ze vegetarisch/veganistisch zijn. Zeer overzichtelijk. De bedenkster en oprichtster van No Fairytales vertelt in een inleiding hoe zij gekomen is tot het bedenken van de groentetortilla’s.

Kookboek review 'It's a wrap!' van No Fairytales
Kookboek review 'It's a wrap!' van No Fairytales

Onze favorieten

Het zal jullie niet verbazen dat wij lekkerbekken het weer heel moeilijk vonden om het eens te worden over onze favorieten. Na een avondje gezellig kijken, ruiken en proeven zijn de volgende recepten in onze top 5 terecht gekomen. De Avocado Quesadilla was al snel favoriet, omdat wij dol zijn op avocado. De Tuna Melt Wraps, heerlijk fris met pit en een zuurtje. Met de Groente Nachos kan het gewoon niet fout gaan en het is zo gezellig om samen uit een schaal te eten onder het genot van een praatje en een drankje. De Enchiladas met Zoete aardappel en kool vielen ook erg in de smaak bij onze vriendjes, dus mochten zij voor een keertje ook een duit in het zakje doen. En ‘last but not least’ Turkse Tortizza’s, een lekkere variant op de Turkse pizza, die je zo pittig kan maken als je zelf wilt.

Kookboek review 'It's a wrap!' van No Fairytales
Kookboek review 'It's a wrap!' van No Fairytales

Conclusie

‘It’s a wrap!’ is een kookboek met veel originele vullingen voor jouw wrap. Er zijn veel vegetarische recepten en er worden tips gegeven voor vega-variaties. Houd je van snel, makkelijk, tortillas en wraps? Dan moet je dit boek zeker kopen. No Fairytales probeert nieuwe producten op de markt te brengen, die het voor jou makkelijk maken om een stapje beter én lekkerder te eten, zonder daarvoor je eetgedrag ingrijpend te veranderen. No Fairytales groentetortilla’s kun je in bijna elke supermarkt vers in het koelschap vinden. Kijk op de website van No Fairytales voor meer informatie. ‘It’s a wrap!’ kan je hier kopen.

Gezond eten moet iets zijn waar je niet over na hoeft te denken” – No Fairytales

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: BoekenFoodtalkReviews

Laat gerust een reactie achter