Tips voor een perfect Moederdag Ontbijtje

Moederdag ontbijt

Moederdag staat alweer voor de deur. Ondanks dat het elke dag moederdag hoort te zijn is het toch leuk om je moeder deze dag extra te verwennen. En waar kun je haar allemaal blij mee maken? Natuurlijk kun je een lekker rituals pakketje kopen of een mooie bos bloemen brengen. Maar haar dag kan niet beter beginnen dan met een lekker ontbijtje op bed of gewoon aan tafel. Wij hebben de lekkerste recepten voor jouw op een rij gezet. Met deze tips voor een perfect moederdag ontbijtje zet je haar echt in het zonnetje.

Oer Hollandse Wentelteefjes

Deze heerlijke wentelteefjes zijn snel gemaakt en bovendien erg lekker. De zoete sneetjes brood, gemaakt van eieren, melk en kaneel, zijn een echte traktatie voor je moeder. Heerlijk met vers fruit of gewoon een beetje suiker. Ook kun je gaan voor onze chocolade wentelteefjes. Wij kunnen onze moeder hier zeker erg blij mee maken!

Wentelteefjes
Chocolade wentelteefjes

Creatief met Croissantdeeg

Een lekker zelfgemaakte croissantje mag natuurlijk niet ontbreken tijdens het Moederdag ontbijt. Heerlijk met wat huisgemaakte jam of een plakje kaas. Naast de gewone croissant kun jij ook andere lekkere broodjes maken van croissantdeeg zoals deze Nutella Vlechtbroodjes. Met een beetje creativiteit presenteer jij straks de mooiste en lekkerste croissantbroodjes voor jouw moeder.

Vlechtbroodjes
Snelle Kaneel Rolletjes

Een eitje voor Mama

Een eitje bij het ontbijt op bed kan eigenlijk niet ontbreken. Je kunt haar eitje gewoon koken of bakken maar je kunt er ook iets creatiefs mee doen. Maak bijvoorbeeld deze ontbijtquiches met ei en spek. Helemaal niet moeilijk maar onwijs lekker.

Wil je helemaal uitpakken ga dan voor deze heerlijke eggs benedict met hollandaise saus. Gepocheerde eitjes zijn altijd een goede keuze en helemaal met een beetje gerookte zalm en deze romige saus.

Ontbijtquiches
Eggs Benedict

Gezond ontbijtje

Ga je liever voor een wat gezonder ontbijtje voor je moeder, dan kun je natuurlijk ook altijd een heerlijke smoothiebowl voor haar maken. Wij hebben al verschillende lekkere versies online staan. Ga bijvoorbeeld voor deze versie met rood fruit, of kies voor een groene versie met avocado en spinazie. Het ziet er super feestelijk uit en het een gezond begin van de dag.

Ook kun je haar verblijden met een ontbijt bananensplit. Ziet dat er niet feestelijk uit!

Met deze heerlijke recepten kun jij jouw moeder nog eens goed verrassen! Een feestelijk begin voor een bijzondere dag. Heerlijk met wat verse sap en een grote kop thee of koffie en haar dag kan niet meer stuk. Liefde gaat immers door de maag!

Ps, je hoeft het niet alleen te doen. Laat iemand anders je helpen!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Foodtalk

Laat gerust een reactie achter