Onze 10 Populairste Recepten van 2018

10 Populairste Recepten van 2018

Niet te geloven dat er alweer een jaar voorbij is. Wat was 2018 een geweldig jaar! Met mooie hoogtepunten in zowel ons privé leven als met De Kokende Zussen. Afgelopen jaar hebben wij jullie mogen verblijden met onwijs veel nieuwe recepten, travelstories, bookreviews en andere tips. Jullie hebben meer dan ooit De Kokende Zussen bezocht en onze verhalen/recepten gelezen. Daar willen wij jullie super voor bedanken.

Nu we zijn begonnen aan een nieuwe jaar is het tijd om terug te blikken naar de lekkerste en populairste nieuwe recepten van 2018. We beginnen bij nummer 10 en eindigen met hét meest bezochte recept van het afgelopen jaar.

Klik op de titel om naar het recept te gaan.

10. Pull Apart Worstenbrood

Op nummer 10 van onze populairste recepten van 2018 staat deze overheerlijke pull apart worstenbrood. Super leuk om te zien dat dit recept zo hoog is geëindigd. Het recept staat namelijk nog maar een klein maandje online. Deze snack is perfect voor op een verjaardag. Het staat super leuk en doet het vooral bij de kinderen goed.

Pull Apart Worstenbrood

9. Nachos

Nachos! Altijd lekker. Heerlijk die tortilla chips met gesmolten kaas en guacemole. Onze nachos zijn ook nog eens goed gevuld. We hebben in deze schotel de tortillachips belegd met gekruid gehakt, bonen en mais. Om van te smullen, dus wij kunnen wel begrijpen dat dit recept zo populair bij jullie is.

Nachos

8. Surinaamse Bami

Dit jaar werd het tijd voor een nieuw Surinaams recept. Aankomend jaar hopen wij er nog meer te kunnen plaatsen. De Surinaamse bami is wellicht een van de makkelijkste Surinaamse gerechten om te maken. Met slechts een handvol ingrediënten zet jij binnen een kwartier dit heerlijke Surinaamse recept op tafel. Nog niet geprobeerd? Zeker doen hoor!

Surinaamse Bami

7.  Spruitjes Ovenschotel

Wij zijn gek op spruitjes maar dan vaak wel samen met spekjes en aardappeltjes. Deze ovenschotel met spruitjes, champignons, krieltjes en spekjes is overheerlijk. Snel gemaakt en een heerlijk winterse maaltijd.

Ovenschotel met Spruitjes

6. Zalmpakketjes met Asperges

In het voorjaar keken jullie allemaal massaal naar dit recept. Deze zalm pakketjes met asperges zijn niet alleen heerlijk, maar ook nog eens erg gezond en makkelijk. Lekker gekruid met zelfgemaakte kruidenboter en wat peper en zout. Wij kunnen nu al niet wachten tot het weer het asperge seizoen is.

Zalm Pakketjes met Asperges

5. Ultieme Knoflookbrood

Kheira is écht verslaafd aan knoflookbrood. Voor lekker knoflookbrood kun je haar ‘s nachts wakker maken. Ze is dan ook super blij om te zien dat ook jullie massaal gekeken hebben naar dit recept. Met een half uur heb je een heerlijk knoflookbrood voor bij een soepje.

4. Quesadilla Ring

Dit is denk nog wel het leukste dat wij dit jaar gemaakt hebben. Naast het feit dat het leuk is om te maken, ziet het er ook spectaculair uit. Dat het daarnaast ook nog eens heel lekker is, is mooi meegenomen. Deze snack maken wij sowieso steeds vaker nu op verjaardagen en feestjes.

Quesadilla Ring

3.  Witlofschotel met Brie en Spek

Weer zo’n heerlijke ovenschotel in onze top 10. Dit keer hebben wij van de klassieke witlof schotel een nieuwe variant gemaakt. Heerlijke witlof uit de oven met warme brie en ontbijtspek. Onwijs lekker met wat aardappelpuree of gebakken aardappeltjes.

2. Truffel Pasta

Dat deze truffel pasta op nummer 2 staat kunnen wij wel erg goed begrijpen. Deze heerlijke maaltijd staat binnen een kwartiertje op tafel en elke truffel liefhebber kan dit gerecht zeker wel waarderen. Heerlijk romig, goed op smaak en gewoon onwijs lekker.

1. Custardcake

En dan zijn we aangekomen bij de nummer 1. Ons recept voor een overheerlijke custardcake! Deze cake maakten wij voor een familie gelegenheid en hij viel niet alleen bij hen in de smaak maar ook bij jullie. Massaal kijken jullie dagelijks naar dit recept en wij hebben al meerdere malen leuke reacties mogen ontvangen. Hopelijk genieten jullie hier komend jaar ook gewoon nog lekker van. En mocht je het nog niet geprobeerd hebben, dan weet je nu dat het zeker het proberen waard is!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Foodtalk

Reacties (2)

Laat gerust een reactie achter