Allerhande Paasbox

Met Pasen is het altijd leuk om gezellig samen te zijn en uitgebreid te brunchen. Dit jaar met Pasen hoef je niet na te denken over wat je op tafel moet zetten met de Paasbrunch. Je hoeft zelfs je eigen boodschappen niet te halen. Albert Heijn lanceert dit jaar voor het eerst de AllerHande Paasbox. Deze Paasbox bevat alle ingrediënten om verrukkelijke gerechten op tafel te zetten. Dit is de ideale oplossing om voor 4 personen een geweldige brunch te maken.

In de Paasbox

In de Paasbox vind je alle ingrediënten voor 4 brunchgerechten en diverse paasfavorieten. De gerechten moet je wel zelf bereiden. Ook bevat de box lekkere paashagelslag, paashaasbroodjes, mini paas-stol, paasroomboter, jam en verse sinaasappelsap.

De 4 brunchgerechten zijn om te smullen. Er zijn genoeg ingrediënten om 8 blinitorentjes met gerookte zalm te maken, maar ook om heerlijke scrambled eggs, lente preisoep en een rijkbelegde couronne op tafel te toveren.

Alles wat je voor een goede paasbrunch nodig hebt, vind je in deze box.

Een echte aanrader!

Bereiding van de Paasbox

Afgelopen week kregen wij een mailtje met de vraag of wij de Allerhande Paasbox al wilden ontvangen. Wij zijn gek op uitgebreid te brunchen en zeker met speciale momenten en feestdagen. Wij maken er altijd een groot feest van. De lekkerste recepten komen op tafel. Wij waren daarom ook gelijk geïnteresseerd in het concept van Albert Heijn. Super leuk idee om op een makkelijk manier een feestje van de Paasbrunch te maken.

Dus afgelopen weekend was het dan zover en ontvingen wij ’s ochtends vroeg de Paasbox. Wij gingen meteen aan slag. We haalden de recepten uit de box en begonnen alvast met het afbakken van het brood. Vervolgens gingen wij door met de lente preisoep. Terwijl de soep op het vuur staat, beleggen wij de blini’s en couronne. Daarna was het de beurt van de scrambled eggs met tomaatjes. Voor de tomaatjes raden wij aan om iets minder boter te gebruiken, maar buiten dat verloopt alles goed. Binnen een klein uurtje kun je genieten van een heerlijke lunch/brunch.

Onze bevindingen

Alle recepten zijn erg makkelijk om te maken. De gebruiksaanwijzingen staan goed uitgeschreven waardoor het haast niet fout kan gaan. De soep, couronne en blini’s zou al van te voren kunnen maken. De soep kun je vlak voor gebruik opwarmen en de andere twee gerechten horen koud te zijn. Enkel de scrambled eggs met tomaatjes raden wij aan om vlak voor de brunch klaar te maken. Die zijn warm toch en vers toch echt wel het lekkerste. Onze favoriete waren de couronne met oude kaas en pesto en de scrambled eggs.

Het is een zeer uitgebreide, heerlijke brunch. Je moet een grote eter zijn om deze paasbrunch met z’n vieren op te kunnen krijgen. Wat ons betreft kun je hier ook prima van genieten met 6 personen. Desalniettemin heb je genoeg en voor ieder wat wils. Pasen is nog nooit zo lekker en makkelijk geweest.

Zou jij deze Pasen ook graag willen genieten van een goede en uitgebreide brunch? Dan raden wij deze paasbox zeker aan! Voor slechts 37.50 heb jij straks voor 4 personen de perfecte paastafel voor heerlijke gerechten. Je kunt hem hier bij de Albert Heijn bestellen. Wij zijn benieuwd wat jullie er van vinden!

Bestel hier nu jouw Allerhande Paasbox

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Reviews

Laat gerust een reactie achter