Kookboek Review: One Pan Perfect van Donna Hay

Kookboek Review: One Pan Perfect van Donna Hay

Er is weer een nieuw boek van Donna Hay. “One Pan Perfect” met als ondertitel; vers, snel, eenvoudig en verrukkelijk. Dit kookboek belooft dat je maar 1 pan nodig hebt om een heerlijk avondmaaltijd op tafel te kunnen zetten. Ideaal voor als je geen zin hebt om allerlei pannen af te wassen. Het boek beloofd weinig moeite te hoeven steken in je eten en dat je eten niet alleen super lekker is, maar ook beter voor je. Lekkere nieuwe versies van jouw favoriete doordeweekse maaltijden.

Eerste Indruk

Het boek is ingedeeld in verschillende hoofdstukken zoals; “Eén pan”, “Eén bakplaat” en “Eén ovenschaal”. Daarnaast zijn er ook hoofdstukken voor de basis en de smaakmakers. Perfect ingericht voor als je bijv. zin hebt in een bakplaat maaltijd en het eten gewoon in de oven wilt gooien en de oven het werk wilt laten doen. Wij vinden het heerlijk om doordeweeks te genieten van een makkelijke bakplaat maaltijd, waarbij je die tijd handig kan benutten om iets anders te doen, zodra het eten in de oven zit.

Ook heeft dit kookboek handige QR-codes bij sommige recepten. Scan deze QR-code voor een kookvideo van het recept wat je wilt gaan doen. Super handig om het even te zien voordat je het gaat maken.

Onze Favorieten

Het was met dit kookboek erg moeilijk om onze favorieten te bedenken. Het kookboek staat namelijk vol met laagdrempelige gerechten met geen ingewikkelde ingrediënten en geen ingewikkelde kookstijl. Wij hebben zelf genoten van de “Geblakerde Broccolisalade uit mijn studio” (pagina 40). Dit was een groot succes. Het was goed op smaak gebracht en er zat een goed balans tussen fris en pittig. Regelmatig vraagt Kheira’s vriend of ze nog een keer de broccoli salade wil maken.

Daarnaast willen wij ook nog graag de “Pittige gehaktballetjes in de kleverige chilisaus” en de “nieuwe courgette frittata” uit proberen. Ook lijkt ons de “bakplaat met kip, chorizo en aardappel” een groot succes. Het recept lijkt erg op onze spaanse kipschotel en daar zijn wij super fan van.

Kookboek Review: One Pan Perfect van Donna Hay
Kookboek Review: One Pan Perfect van Donna Hay

Conclusie

Wil je efficiënter met je tijd omgaan en makkelijk gezonder koken? Dan kan dit kookboek van Donna Hay een mooie uitbreiding zijn voor jouw kookboekenplank. Bij deze gerechten heb je: én minder afwas én gezonder eten. Een win win dus. Perfect om dit jaar mee aan de slag te gaan.

Koop nu jouw exemplaar van One Pan Perfect!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Geen categorie

Laat gerust een reactie achter