Voel je lekker met Ekomenu

je goed met Ekomenu

Zoals jullie weten, zijn wij al een aantal maanden ambassadeur van Ekomenu, dé biologisch maaltijdbox. Elke maand kiezen wij met veel plezier drie heerlijke maaltijden uit onze leefstijl ‘Makkelijk en Snel’. Wij hebben hiervoor gekozen, omdat wij doordeweeks erg druk zijn met ons werk, onze studie en deze blog. Na een lange dag werken vinden wij het heerlijk om snel een lekkere én gezonde maaltijd op tafel te zetten. Ook vinden wij het fijn dat we niet elke week hoeven na te denken wat we precies willen eten en wat we daarvoor nodig hebben.

Bij Ekomenu kunnen wij kiezen uit meerdere gerechten en met een paar klikken op de knop heb je al een heerlijk menu samengesteld. Bovendien vinden wij het erg fijn dat je zelf levertijden kan kiezen en aan kan geven met hoeveel personen je bent. Vaak eten wij met onze vriend/man, maar wij vinden het ook erg leuk om met z’n drieën te eten. Dan is het handig dat we dit kunnen aanpassen. Allemaal pluspunten van Ekomenu.

Voel je goed met Ekomenu
Voel je goed met Ekomenu
Voel je goed met Ekomenu

Voel Je Lekker Energiek met Ekomenu

Deze maand heeft Ekomenu een super leuke campagne opgezet. Een heerlijke nazomerse campagne genaamd ‘Voel Je Lekker Energiek’. Met deze campagne willen zij mensen helpen om sterk en energiek het najaar in te gaan en daar staan wij compleet achter. Vooral na de zomervakantie is het belangrijk om het gezonde eetpatroon weer op te pakken. Tijdens de vakantie letten wij wat minder op ons gezonde eetpatroon en genieten wij van de lekkere dingen die het land van bestemming te bieden heeft. Heerlijke pasta’s, tiramisu en pizza’s in Italië of Franse kaasjes, croissants en macarons in Frankrijk.

Zodra wij weer terug van vakantie zijn, willen wij weer onze gezonde leefstijl oppakken en daarom vinden wij de nieuwe campagne van Ekomenu een goed begin. Zeker in deze tijden waarin een goede weerstand cruciaal is. Wekelijks behandelt Ekomenu op hun platform voeljelekker.nl thema’s uit deze campagne. Denk hierbij aan gezonde voeding voor een goede weerstand, informatie over de invloed van biologische voeding en natuurlijk alles over de maaltijdboxen en recepten van Ekomenu.

Kun je wel wat extra motivatie en hulp gebruiken? Dit jaar organiseert Ekomenu een 28 dagen programma vol met heerlijke seizoensrecepten, online begeleiding en uitdagende challenges. Schrijf je nog snel in voor 15 september. Hier kun je je inschrijven.

Wil je meer weten over de ‘Voel je lekker energiek’ campagne neem dan een kijkje op deze pagina: https://www.ekomenu.nl/lekker-energiek. Van 30 augustus t/m 15 september kunnen wij maar liefst 50% korting aanbieden op een flexible lidmaatschap. De kortingscode is: VJLEKZ2021

Met het flexibele lidmaatschap kun jij straks ook genieten van de gezonde recepten en maaltijdbox van Ekomenu. Als voorbeeld geven wij hier het recept van ons favoriete gerecht van afgelopen maand.

Recept Aardappel-appelsalade met raapstelen

je goed met Ekomenu
je goed met Ekomenu

Ingrediënten voor 2 personen:

Bereiding van de Aardappel-appelsalade

  1. Zet een pan met water en een snufje zout op het vuur en breng het aan de kook. Schil dan de aardappels en snijd deze in kleine stukjes. Voeg deze toe aan de pan met kokend water en kook ze binnen 15-20 minuten gaar.
  2. Schil de wortel en snijd deze in plakjes. Kook de wortel 10 minuten met de aardappels mee. Giet het water dan af en laat het eventjes staan.
  3. Kook de eieren in 7-8 minuten hard, laat ze schrikken in koud water, pel ze en snijd ze dan door de helft.
  4. Pel en snipper de ui fijn. Was de bleekselderij en snijd dunne plakjes. Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd het in kleine stukjes.
  5. Was de raapstelen, verwijder de wortels en snijd ook deze in de kleine stukjes.
  6. Maak een dressing van mayonaise/yoghurt, zout en peper en schep dat door de voorgekookte aardappels met wortel. Meng dan de ui, bleekselderij, raapstelen en appel door de aardappels en hussel alles goed door elkaar.
  7. Leg alles op een mooie schaal en garneer het met de gekookte eieren en halfgedroogde tomaatjes.

Tip: De dressing is ook lekker met een beetje mosterd erdoor. De salade is ook heel erg lekker met een handje noten of zaden.

je goed met Ekomenu
je goed met Ekomenu
je goed met Ekomenu

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: FoodtalkGeen categorieAvondeten

Laat gerust een reactie achter