Over ons

Wij zijn drie zussen met een liefde voor eten, koken en bakken. Van jongs af aan waren wij al in de keuken te vinden. Samen met onze oma bakten wij maïzena koekjes of hielpen wij onze moeder met het avondeten. Onze liefde voor het creëren van nieuwe, makkelijke maar vooral lekkere gerechten is niet meer weg gegaan. Vooral tijdens de feestdagen staan wij urenlang in de keuken om het perfecte 3-gangen menu of een heerlijke brunch neer te zetten. Nieuwe creaties kwamen dan weer op tafel en ons thuisfront offerde zich graag op om alle gerechten uit te proberen.

Door onze gezamenlijke passie voor koken en onze liefde voor eten kregen wij het idee om de recepten die wij maakten te digitaliseren. Onze voornaamste reden was om de recepten van onze opa’s en oma’s vast te leggen. Zoveel gerechten van verschillende keukens werden vroeger voor ons klaargemaakt. Vaak gecreëerd uit het hoofd met slechts een paar aantekeningen op een kladblaadje. Wij vonden het zonde om al deze kennis verloren te laten gaan en dus begonnen wij in combinatie met onze inspiraties onze eigen blog.

En wie zitten achter de kokende zussen? Wij stellen ons graag even voor.

Shanna

woont samen met haar man en is in het dagelijks leven merchandise planner bij een modeketen. Haar hobby’s zijn eten, reizen en voetbal. Je kunt haar wakker maken voor een echte Italiaanse pizza. Hartige gerechten zullen vaak door haar gemaakt zijn maar zo nu en dan kruipt zij ook de keuken in om een heerlijke cake te bakken. Reizen is ook een grote passie van haar en zij heeft al vele mooie plekjes op de wereld mogen ontdekken o.a. Zuid-Afrika, Tanzania & Cuba. Afgelopen jaar is zij getrouwd en ging haar huwelijksreis naar Costa Rica.

Kheira 

is Front-end Developer en zij heeft deze mooie website gebouwd en ontworpen. Zij is de zoetekauw in de familie en dol op chocolade. Alle heerlijke zoete creaties zullen voornamelijk van haar hand zijn en elke week heeft ze weer inspiratie om nog meer bak gerechten te creëren en te delen. Net als Shanna houdt zij ook van reizen en heeft zij ook heel wat leuke plekjes bezocht oa. Noorwegen, Stockholm, Boedapest & Verona. Kheira heeft ook een grote reis naar Nieuw-Zeeland, Singapore, Maleisië en Bali achter de rug. Aankomend jaar gaat zij naar Riga & Talinn en maakt zij een rondreis door Peru samen met haar vriend.

Selma

heeft drie jaar geleden haar VWO diploma gehaald en is momenteel bezig met de studie criminologie aan de VU. Selma houdt uiteraard ook van heerlijk eten en denkt graag mee over nieuwe recepten of onderwerpen waar wij over kunnen schrijven. Elke keer onze nieuwe baksels en gerechten proeven vindt zij totaal niet erg en af en toe schrijft zij ook een lekker recept uit. Zij is gek op de Italiaanse keuken en dol op alles wat met kaas te maken heeft. Selma heeft ook al wat mooie landen bezocht waaronder Suriname, China & Bali. Aankomend jaar gaat Selma een prachtige rondreis maken door Florida, Amerika.