Recept

Aardappel-Champignon Spies

Aardappel-Champignon Spies

Een barbecue bestaat al gauw uit alleen maar vlees, soms wat vis en veel stokbrood. Soms heb je ook wel eens zin in iets anders. Om deze redenen hebben we de aardappel-champignon spies bedacht. Deze spies met champignonnetjes en mini krieltjes zijn op smaak gebracht met rozemarijn. Echt heerlijk zijndeze groente spiesjes en weer eens wat anders tussen alle kipspiesjes en hamburgers door.

Bereiding van de Aardappel-Champignon Spies

Als eerste marineren we de aardappeltjes. Het is belangrijk dat de krieltjes zijn voorgekookt. Als ze dit niet zijn, kook ze dan nog even voor. Haal de rozemarijn van het takje af en snijd de blaadjes fijn. Meng de blaadjes met de krieltjes en de olijfolie. Maak vervolgens de champignons schoon en meng die ook met de krieltjes. Laat het een paar minuten intrekken en begin vervolgens met het maken van de spiezen.

Begin het rijgen met een aardappel dan een champignon, aardappel, champignon enzovoort. Tot de spies volledig gevuld is. Grill ze in ongeveer 10 minuten goudbruin. Dit maakt je barbecue echt compleet!

Kijk voor meer barbecue recepten hier.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: GezondBarbecue
Deel:

Laat gerust een reactie achter