Recept

Aardappel Plaattaart met Truffel

Aardappel Plaattaart met Truffel

Wij vinden plaattaarten te gek. Het is makkelijk om te maken, snel klaar en lekker hartig. Daarnaast kun je er zoveel verschillende variaties mee maken dat het toch elke keer weer anders is. Deze keer hebben wij een overheerlijke vegetarische plaattaart gemaakt. Smakelijk met aardappel en truffel. Zeg nou zelf truffel is altijd een goed idee toch!? We love it en daarom deze aardappel plaattaart met truffel ook!

Bereiding van de Aardappel Plaattaart met Truffel

Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.

Snijd de aardappel met de mandoline dun.

Mix de aardappels met de kruiden. Leg de bladerdeeg plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk de naden dicht. Verdeel de plakjes aardappel over de plaattaart. Vouw de randen om. Sprenkel een beetje truffel over de plaattaart heen. Smeer de randen in met een geklopt ei en plaats het 20 minuten in het midden van de oven.

Sprenkel nog wat verse bieslook en zout!

Eet smakelijk!

Meer plaattaarten? Die vind je via deze link.

Aardappel Plaattaart met Truffel
Aardappel Plaattaart met Truffel

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenVegetarische GerechtenQuiches & Plaattaarten
Deel:

Laat gerust een reactie achter