Loaded fries en nacho’s zijn één van onze favoriete gerechten als het gaat om ultieme comfort food. Deze aardappeltjes met gehakt en cheddar kaas horen ook zeker thuis in deze categorie. De CêlaVíta smaak sensaties sweet chili aardappeltjes hebben onwijs veel smaak en passen daarmee perfect bij het Mexicaans gekruide gehakt. Als frisse tegenhanger voegen we tomaatjes, bosuitjes en zure room toe. Een ware smaaksensatie in één maaltijd.
Deze maaltijd hebben wij gemaakt met de verse smaaksensatie aardappelblokjes smaak Sweet Chili van CêlaVíta. De combinatie van verschillende soorten pepers geven net die kick om de (vegan) maaltijd smaakvoller te maken. De smaken passen goed in de Mexicaanse keuken en lenen zich daardoor perfect voor deze heerlijke maaltijd. Comfort food op-en-top. De aardappeltjes zijn geheel vegan en met vega gehakt en (vegan) kaas kun je deze maaltijd zo omtoveren in een vegan/vega gerecht.
De aardappeltjes zijn te koop bij Albert Heijn, Jumbo en Hoogvliet.
Bereiding van de Aardappeltjes met gehakt en cheddar kaas
Pak een koekenpan en verhit hier wat boter in. Bak het gehakt rul en kruid het met de Mexicaanse kruidenmix.
Ondertussen verwarm je de oven voor op 200 graden en pak je een bakplaat. Bekleed de bakplaat met bakpapier en verspreid hier de heerlijke aardappeltjes van CêlaVíta over.
Schep dan het gehakt uit de pan en verdeel deze over de aardappeltjes. Strooi vervolgens de cheddar kaas over het gehakt. Plaatst de bakplaat in de oven en bak alles in 15-20 minuutjes af.
Terwijl de bakplaat in de oven zit, kun je alvast de tomaat in blokjes snijden en de bosui in ringen.
Haal de bakplaat uit de oven, wanneer de aardappeltjes klaar zijn. De kaas zal nu lekker gesmolten zijn. Verdeel de bosuitjes en tomatenblokjes over het gerecht en schep hier en daar wat zure room over het geheel.
Geniet van deze heerlijke maaltijd!