Recept

Aardbeien Cheesecake Chimichanga’s

Aardbeien Cheesecake Chimichanga's

De Chimichanga is nog redelijk onbekend in Nederland. Toch is het een van de lekkerste gerechten uit de Mexicaanse keuken. Een chimichanga is een gevulde wrap die niet in de oven gaat maar gefrituurd of opgebakken wordt. Je kunt de chimichanga zowel in een hartige versie als in een zoete versie maken. Deze keer hebben wij een heerlijke zoete versie voor jullie: Aardbeien cheesecake chimichanga’s. Een zoete lekkernij die binnen een paar minuten klaar is.

Bereiding van Aardbeien Cheesecake Chimichanga’s

Snijd als eerste alle aardbeien in kleine stukjes. Besmeer dan de mini tortilla wraps met de mascarpone. Leg in het midden vervolgens de stukjes aardbeien.

Zet een grillpan of een grote koekenpan op middelhoog vuur en giet hier de zonnebloemolie in. Terwijl de olie aan het opwarmen is, vouwen wij de chimichanga’s dicht. Vouw eerst beide uiteinden naar binnen en rol dan vervolgens de wrap op van de ene naar de andere kant. Op deze manier is het pakketje helemaal dicht en kan de mascarpone- aardbei mengsel er niet uit.

Laat dan de chimichanga’s langzaam in de hete olie zakken en bak beide kanten mooi goudbruin. Haal ze dan uit de pan en gelijk door de kaneelsuiker. Door de olie blijft het suiker nog een beetje plakken.

Deze heerlijk Aardbeien Cheesecake Chimichanga’s kun je eten samen met ijs of slagroom.

Enjoy!

Aardbeien Cheesecake Chimichanga's
Aardbeien Cheesecake Chimichanga's
Aardbeien Cheesecake Chimichanga's

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Guilty pleasureToetjes

Laat gerust een reactie achter