Recept

Appelchips met Kaneel

Appelchips met Kaneel
Appelchips met Kaneel

Heerlijke appelchips met kaneel uit de warme oven. Een lekkere gezonde snack voor tussendoor of ’s avonds tijdens een avondje netflix. Deze snack heeft wel wat tijd nodig. Om heerlijke knapperige appelchips te maken, moeten ze wel ongeveer een uurtje in de oven bakken. Uiteindelijk kun je genieten van deze chips en is elke minuut van het wachten het waard.

Bereiding van de Appelchips met Kaneel

Zet de oven alvast aan op 120 graden.

Verwijder het klokhuis van de appel door middel van een appelboor. Snijd daarna hele dunne appelplakjes met een dunschiller of een rasp/slicer. Plaats de plakjes op een met bakpapier bekleed bakblik en kruid ze aan beide kanten met de kaneelpoeder. Bak de appelschijfjes ongeveer een uur in de oven. Keer ze na een half uur om. De appelchips zullen na een uurtje knapperig zijn, maar ook nog steeds zacht. Mocht je graag willen dat ze nog knapperiger zijn, doe ze dan nog een half uurtje terug in de oven, houd het nu wel goed in de gaten.

Nu kun je genieten van deze heerlijke, gezonde snack!

Enjoy!

Liever groentechips proberen? Kijk dan eens naar deze recepten voor aubergine chips, zoete aardappel chips of courgette chips. Vele keuzes, gezond en net zo lekker!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: GezondGezonde Tussendoortjes

Laat gerust een reactie achter