Recept

Appeltaart Overnight Oats

Appeltaart Overnight Oats
Appeltaart Overnight Oats
Appeltaart Overnight Oats
Appeltaart Overnight Oats

Ontbijten met overnight oats? Ja graag! Overnight oats zijn al een tijdje erg populair bij ons thuis. Wij vinden het een heerlijk vullend ontbijtje, waarmee wij de beste start van de dag kunnen maken. Het ontbijtje wordt gemaakt van havermout en melk. Vervolgens zet je het kommetje/glaasje een nachtje in de koelkast, zodat de havermout kan weken. De volgende dag heb je een heerlijk ontbijtje, wat nog lekkerder wordt door de juiste toppings. De combinatie van bijvoorbeeld appel, rozijnen, kaneel en walnoten maken een heerlijke appeltaart overnight oats. Het voelt meer alsof je een lekker toetje eet dan een gezond ontbijt. Dat is nog eens een mooie start van de dag! Het een gezond en eiwitrijk ontbijtje, waar jij de hele dag weer op voort kan.

Bereiding van de Appeltaart Overnight Oats

Snijd de appel fijn en plaats de helft van de appel in een pannetje.

Voeg de kaneel, de ahorn siroop en een scheutje water toe. Kook de appelstukjes op middelhoog vuur tot het lekker zacht is geworden. Dit duurt ongeveer 6-8 minuten. Roer af en toe in de pan om te voorkomen dat de appelstukjes aanbranden.

Verwijder vervolgens de pan van het vuur.

In een kommetje mengen we de andere helft van de appel met alle andere ingrediënten. Schep de havervlokken met amandelmelk in een bakje of een mooie glazen pot. Plaats de siroop-kaneel-appeltjes op de havervlokken.

Plaats het in de koelkast en de volgende ochtend kun je hier heerlijk van genieten. Je kunt het koud of warm eten.

Om het extra speciaal te maken, kun je de volgende ochtend yoghurt of slagroom toevoegen!

Eet Smakelijk!

Appeltaart Overnight Oats
Appeltaart Overnight Oats
Appeltaart Overnight Oats

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Ontbijt

Reacties (4)

Laat gerust een reactie achter