Recept

Arretjescake met Kruidnoten

Arretjescake met Kruidnoten

Chocolade en kruidnoten, dat kan toch niet mis gaan. Tijdens onze zoektocht naar de lekkerste gerechten met kruidnoten kwamen wij op het idee om een heerlijke arretjescake te vullen met kruidnoten in plaats van biscuits. En lekker dat het was! Dit gerecht is super simpel om te maken, het stelt enkel je geduld op de proef (je moet namelijk 2 uurtjes wachten tot je er van mag eten). Ideaal dus voor een sinterklaasfeestje of als een heerlijke traktatie.

Bereiding

Smelt de boter in een pannetje en de chocolade in een au bain marie of in de magnetron. Meng de honing met de gesmolten boter, gesmolten chocolade en cacao poeder. Roer alles goed door elkaar zodat er een glad mengsel ontstaat.

Hak de kruidnoten in grove stukken of laat sommige zelfs heel en roer deze door de chocolade heen.

Bekleed dan een klein bakblik of platte schaal met bakpapier en giet hier het chocolade mengsel met kruidnoten in. Strooi eventueel nog wat stukjes kruidnoten over de cake.

Plaats de schaal in de koelkast. Nu moet je nog ongeveer 2 uurtjes wachten tot je mag genieten van deze heerlijke arretjescake.

Enjoy!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Guilty pleasureFeestdagenSinterklaasCake en TaartenZoetigheid en Bakrecepten

Laat gerust een reactie achter