Recept

Bananen Yoghurt Pannenkoeken

Bananen Yoghurt Pannenkoeken

Wij ontbijten graag met pannenkoeken. Vooral in het weekend bakken wij graag een portie. Deze bananen yoghurt pannenkoeken zijn de laatste tijd onze favoriet. De banaan zorgt voor een heerlijke smaak en maakt de pannenkoek natuurlijk zoet. Samen met de yoghurt zijn deze pannenkoekjes erg gezond. Wij versieren ze graag met wat plakjes banaan, walnoten en honing voor een extra zoetje. Wat ook top is aan dit recept, is dat je slechts een handvol aan ingrediënten nodig hebt. Daarnaast staan deze pannenkoeken binnen een kwartiertje op tafel. Heerlijk!!

Bereiding van de Bananen Yoghurt Pannenkoeken

Prak de bananen helemaal fijn in een kom. Voeg hier de eieren en magere yoghurt en meng alles met elkaar. Daarna voeg je de bakpoeder een bloem door het bananen- eiermengsel. Mix alles tot een glad beslag. Nu is de bananen-pannenkoekenmix klaar.

Pak een koekenpan en verwarm hier een beetje olijfolie in op middelhoog vuur. Gebruik een soeplepel en giet een beetje beslag in de koekenpan. Zodra er luchtbelletjes in de pannenkoek komen, kun je deze omdraaien. Herhaal alle stappen tot het beslag op is en je een heerlijke stapel bananen yoghurt pannenkoeken hebt.

Verdeel ze over de bordjes en versier de pannenkoeken met wat walnoten, banaan en honing.

Geniet van dit heerlijke ontbijtje!

Meer pannenkoeken? Kijk dan eens op deze pagina🙂

Bananen Yoghurt Pannenkoeken
Bananen Yoghurt Pannenkoeken

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Ontbijt

Laat gerust een reactie achter