Recept

Basisrecept voor Hartige Taartdeeg

Basisrecept voor Hartige Taartdeeg

Wij vinden quiches heerlijk. Ze zijn gemakkelijk te maken, ideaal om vooraf te bereiden en je kunt er veel ingrediënten mee combineren. Een quiche is ook handig om jouw overgebleven restjes in te verwerken. Met het maken van quiches grijpen wij meestal nog naar een kant-en-klare bodem of gewoon plakjes bladerdeeg. Tijd dus voor een basis recept voor hartige taartdeeg. Super simpel en veel lekkerder!

Bereiding Hartige Taartdeeg

Het maken van het deeg is simpel. Meng de bloem, boter, water en ei allemaal met elkaar in een grote beslagkom. Kneed het tot een soepel deeg met je handen of gebruik hier een keukenmachine voor. Mocht het deeg nog te kruimelig zijn, voeg dan nog een eetlepel water toe. Verpak het deeg in keukenfolie en laat het een half uurtje rusten in de koelkast. Ondertussen kun je vast beginnen aan de vulling voor de quiche.

Vervolgens kun je het deeg uitrollen met wat bloem en bekleed hier dan jouw bakvorm mee. Vul de bakvorm met alle ingrediënten waarmee jij jouw quiche wil maken. Per quiche is het dan verschillend hoe lang het in de oven moet.

Quiche inspiratie nodig? Klik dan hier. Alle lekkere hartige taarten, quiche en plaattaarten staan bij elkaar verzamelt.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Makkelijk & SnelQuiches & PlaattaartenBasisrecept

Reacties (4)

Laat gerust een reactie achter