BBQ Puntpaprika met Geitenkaas

BBQ puntpaprika met Geitenkaas

Tijd voor een heerlijk vegetarisch BBQ-gerecht. Soms is het lekker om wat anders dan vlees op de barbecue te leggen. Vaak kiezen wij dan voor vis-spiesjes maar een lekker groente gerecht kan ook makkelijk. Deze BBQ puntpaprikas, met geitenkaas en champignons, lenen zich hier perfect voor. Goed op smaak gebracht door de rozemarijn en binnen no-time klaar. Gewoon perfect!

Bereiding

Snijd de puntpaprika’s horizontaal door de helft en verwijder de zaadlijsten. Snijd ondertussen de champignons in kwartjes. Bak deze kort in een koekenpan met een beetje olie. Voeg dan de zachte geitenkaas toe aan de champignons en roer alles goed door elkaar heen.

Vul de lege puntpaprika’s met de geitenkaas en champignons. Strooi hier wat rozemarijn overheen en kruid de paprika’s met peper en zout.

Leg dan de puntpaprika’s op een stuk aluminiumfolie en vouw de pakketjes dicht. Plaats de pakketjes 15-20 minuten op de BBQ (of in de oven).

Geniet van deze heerlijke BBQ puntpaprika’s met geitenkaas.

Op zoek naar andere gerechten voor op de barbecue? Klik dan op deze link.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: BarbecueGezond
Deel:

Laat gerust een reactie achter