Recept

BBQ Puntpaprika met Geitenkaas

BBQ Puntpaprika met Geitenkaas

Als wij gaan barbecuen wordt er vaak vele verschillende soorten stukjes vlees en vis op de grill gelegd. Heerlijke kipspiesjes, garnalen, zalm en hamburgers komen geregeld bij ons op de bbq. Hoewel wij echte vlees/ vis eters zijn, vinden wij het ook heerlijk om wat vegetarische bijgerechten te hebben. Deze BBQ puntpaprika met geitenkaas en champignons is daar perfect voor. Het is een mooi tegenhanger van al het vlees en vis dat je regelmatig tijdens een barbecue eet. Ook is dit een heerlijk gerecht om te maken, als je zelf vegetarisch bent of visite krijgt die vegetarisch zijn. Het vult goed door de romige geitenkaas en daarnaast is het ook nog een gezond gerecht. Heerlijk en zeker de moeite waard!

Bereiding van BBQ Puntpaprika met Geitenkaas

Snijd de puntpaprika’s horizontaal door de helft en verwijder de zaadlijsten. Snijd ondertussen de champignons in kwartjes. Bak deze kort in een koekenpan met een beetje olie. Voeg dan de zachte geitenkaas toe aan de champignons en roer alles goed door elkaar heen.

Vul de lege puntpaprika’s met de geitenkaas en champignons. Strooi hier wat rozemarijn overheen en kruid de paprika’s met peper en zout.

Leg dan de puntpaprika’s op een stuk aluminiumfolie en vouw de pakketjes dicht. Plaats de pakketjes 15-20 minuten op de BBQ (of in de oven).

Geniet er van!

Op zoek naar andere gerechten voor op de barbecue? Klik dan op deze link.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: GezondBarbecue

Laat gerust een reactie achter