Recept

Blini torentjes met kipfilet en cranberry

Blini torentje met kipfilet

Blini’s zijn altijd een goede basis voor een feestlijk gerecht. Deze blini torentjes met kipfilet en cranberry compote zijn ontzettend feestlijk, zien er prachtig uit en smaken heerlijk. Ze zijn eigenlijk te mooi om op te eten, maar ook te lekker om te laten liggen. Bovendien zijn ze binnen no-time klaar. Binnen 10 minuten heb je ze op tafel (ligt er natuurlijk aan hoeveel je er moet maken) en het gerecht leent zich perfect als voorgerecht voor een grotere groep. Genieten!

Wel zouden wij aanraden om de torentjes pas ter plekke en vlak voor serveren te maken. Anders wordt het misschien een beetje slap en sompig.

Een ander lekker voorgerechtje of amuse die we hebben gemaakt met blini is deze trio van blini’s. Eentje met vis, vlees en vega. Ook een erg lekkere optie!

Bereiding van de Blini torentjes met kipfilet

Als allereerste pak je een blini en leg je hier wat rucola op. Schep dan een halve eetlepel boursin op de rucola. Drapeer hier een plakje kipfilet over en schep vervolgens een theelepel cranberrycompote bovenop. Pak dan een andere blini en beleg deze met de andere halve eetlepel boursin, een plakje kipfilet en theelepel cranberry compote. Leg deze blini op de andere en het torentje is gebouwd. Herhaal deze stappen voor de rest van de torentjes.

De bereiding van deze torentjes is erg simpel. Het is een kwestie van het beleggen van de blini’s en vervolgens stappelen.

Eet smakelijk!

Blini torentje met kipfilet
Blini torentje met kipfilet
Blini torentje met kipfilet

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: VoorgerechtenFeestdagenKerst

Laat gerust een reactie achter