Recept

Blueberry Cheesecake

Blueberry Cheesecake
Blueberry Cheesecake

Och deze blueberry cheesecake… Eigenlijk hebben wij hier geen woorden voor. Hij is heerlijk romig, niet te zoet, super makkelijk te maken en de blauwe bessen erin maken het helemaal af. Kortom een goddelijke taart! Deze cheesecake hadden wij gemaakt voor de verjaardag van onze vader. Hij was zo ontzettend lekker, dat wij het recept gelijk met jullie wilden delen!

Deze heerlijke blueberry cheesecake hebben wij gemaakt in een springvorm van 24cm.

Bereiding van de Blueberry Cheesecake

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Verkruimel dan de digestive koekjes in de keukenmachine. Smelt de boter in een steelpannetje en wanneer het totaal gesmolten is voeg dan de koekkruimels toe. Verdeel het mengsel over de bodem van de springvorm en druk alles goed aan met de bolle kant van een lepel. Plaats dan de springvorm eventjes in de koelkast.

Meng de roomkaas, eieren en suiker met elkaar in een grote beslagkom. Blijf alles kloppen tot alles goed gemengd is. Voeg dan de blauwe bessen toe en meng deze er ook doorheen. Haal dan de springvorm uit de koelkast en giet hem vol met het beslag.

Bak de taart 60 minuten in het midden van de oven.

Controleer na een uurtje of de taart stevig is, zo niet laat hem dan nog enkele minuten in de uitgeschakelde oven staan. Laat de cake eerst nog een uurtje afkoelen buiten de koelkast, daarna kan de taart de koelkast in.

Enjoy!

Tip: Je kunt deze overheerlijke blueberry cheesecake ook 2 dagen van tevoren maken. Bewaar de cheesecake dan afgedekt in de koelkast.

 

Blueberry Cheesecake
Blueberry Cheesecake
Blueberry Cheesecake
Blueberry Cheesecake
Blueberry Cheesecake

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Zoetigheid en BakreceptenCake en TaartenCheesecake

Reacties (8)

Laat gerust een reactie achter