Recept

Borrelbrood met Camembert en Cranberry's

Genieten jullie ook altijd zo van lekkere hapjes bij een drankje? Dit heerlijke borrelbrood met camembert is zeker favoriet bij ons thuis. Camembert is sowieso al een lekkere kaas voor op een toastje maar de kaas is nog lekkerder als je hem iets verwarmt. Dit borrelbrood is dan ook eigenlijk een soort van kaasfondue in een brood. Super leuk om te serveren op een feestje of tijdens een borrel met vrienden en familie.

Bereiding Borrelbrood met Camembert

Zet de oven alvast aan op 175 graden.

Pak het brood en leg de camembert hier in het midden op. Snijd met een mes rondom de camembert een rondje in het brood. Hol vervolgens het brood uit.

Snijd de bovenkant van de kaas in en leg de camembert zonder verpakking in het brood. Snijd vervolgens rondom inkepingen in het brood. Snij niet door tot de bodem.

Pers het teentje knoflook uit en snijd de rozemarijn fijn. Mix dan de olijfolie met de rozemarijn en het teentje knoflook. Smeer de kruidenolie over het brood rondom de camembert.

Plaats het borrelbrood in de oven en bak het brood 15-20 minuten goudbruin. Het brood is klaar zodra de kaas gesmolten is.

Haal dan het brood uit de oven en schep een eetlepel cranberry compote boven op de camembert.

Nu kun je genieten van dit heerlijke borrelbrood met camembert. Scheur de stukjes brood aan de zijkant er af en dip deze lekker in de gesmolten kaas.

Smullen maar!

Geen fan van cranberry compote? Plaats dan nog een extra takje rozemarijn op de camembert voordat het de oven in gaat. Zo kun je alsnog genieten van dit heerlijke borrelbrood!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Voor bij de borrel

Laat gerust een reactie achter