Een warm, knapperige brood gevuld met verse groene pesto en kaas. Dit borrelbrood met pesto en kaas is heerlijk tijdens een gezellig borrel avondje. Simpel en lekker.
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd het brood aan de bovenkant horizontaal in, maar niet helemaal door. Laat ongeveer 3 centimeter ruimte tussen de sneden in. Snijd vervolgens nogmaals op de bovenkant in maar dit keer verticaal (haaks). Hierdoor ontstaat er een blokjespatroon. Met een mes breng je de pesto aan tussen de sneden van het brood. Daarna verdeel je de geraspte kaas tussen de sneden. Het brood bak je ongeveer 15 minuten af in de oven. Na het bakken haal je het brood uit de oven en leg je deze op een snijplank. Iedereen kan nu zo zijn eigen stukje brood afscheuren en genieten van dit borrelbroodje.
Enjoy!
Tip: in plaats van pesto kun je ook kruidenboter gebruiken!
Laat gerust een reactie achter