Quiche met Brie en Broccoli

Tijd voor een nieuwe quiche! Deze quiche met brie en broccoli is goed gevuld en goed op smaak. De brie is romig en de broccoli daarentegen heerlijk fris. De cashewnoten maken het goed af en zorgen voor een lekkere bite. Ideaal als avondeten of als lunch. Je kunt hem ook in stukjes snijden en uitdelen op een feestje.

Bereiding

We beginnen door de oven alvast op 200 graden aan te zetten.

Smeer de quichevorm in met een beetje olie en bekleed deze dan met de bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes op de bodem. Klop de eieren los in een kom en voeg daarna de crème fraîche en kruiden (peper, zout en nootmuskaat) toe. Klop alles goed door elkaar zodat er een romig mengsel ontstaat. Snijd de brie in plakjes en snijd de broccoli in kleine roosjes. Leg de broccoli roosjes en cashewnoten op de bladerdeeg bodem en schenk hier het ei-room mengsel overheen. Als laatste leg je de plakjes roombrie hier bovenop. Plaats de quiche in de oven en bak deze ongeveer 40-45 minuten totdat zowel de bladerdeeg als de brie goudbruin kleurt. Nu kunnen jullie lekker genieten van deze romige quiche. Eet je het als avondeten, dan is het ook erg lekker om hier een frisse salade bij te eten.

Eet smakelijk en geniet van deze brie & broccoli quiche!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Comfort FoodQuiches & PlaattaartenVegetarisch
Deel:

2 reacties op “Quiche met Brie en Broccoli”

Laat gerust een reactie achter