Recept

Broodje met Komijnekaas en Serranoham

Broodje met Komijn Kaas & Serranoham
Broodje met Komijnekaas en Serranoham
Broodje met Komijnekaas en Serranoham

De laatste tijd posten wij veel gezonde en lekkere recepten voor de lunch. Vaak zijn dit alternatieven voor een broodje, maar soms is een heerlijk belegd broodje alles wat je nodig hebt. Zeker wat ons betreft, want wij zijn gek op een lekker belegd broodje. Daarom bedachten wij een geweldige combinatie van komijnekaas en serranoham om jouw broodje speciaal te maken. Voordat je dat denkt, dat kan niet lekker zijn, geloof ons dit is echt lekker! Helemaal met wat rucola en truffelmayonaise. Alleen al voor die truffelmayonaise wil je dit broodje maken toch? Met andere woorden, dit broodje met komijnekaas en serranoham is zeker een lunch die je snel moet proberen. Smullen!

Bereiding Broodje met Komijnekaas en Serranoham

Verwarm de oven voor en bak de Italiaanse bollen af. Kijk op de verpakking hoe warm de oven moet zijn en hoelang je de broodjes moet afbakken.

Zodra de broodjes klaar zijn, snijd je ze open. Laat ze een beetje afkoelen, zodat het hele warme er van af is. Smeer dan de broodjes in met truffelmayonaise en leg hier wat rucola bovenop. Plaats dan eerst de plakjes serranoham op de rucola en plaats vervolgens hier de komijnekaas op. Leg de bovenkant van het broodje erop en voilà een heerlijke lunch staat voor je klaar.

Geniet van dit super lekkere broodje!

Enjoy!

Nog meer lekkere lunches? Kijk dan eens op deze pagina.

Broodje met Komijn Kaas & Serranoham
Broodje met Komijn Kaas & Serranoham

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: LunchBelegde Broodjes

Laat gerust een reactie achter