Recept

Broodje met Serranoham en Mozzarella

Broodje met Serranoham en Mozzarella

Een goed gevuld broodje is altijd een handig recept om achter de hand te hebben. Zeker wanneer je eventjes wil uitpakken voor een lunch, een high tea of voor werk. Dit broodje met serranoham en mozzarella is een geweldige combinatie. Helemaal met een beetje truffelmayonaise en rucola om het frisser te maken. De smaken passen erg goed bij elkaar en de broodjes zien er erg fancy uit. Leuk als je een keertje wil uitpakken!

Bereiding van Broodje met Serranoham en Mozzarella

Bak het stokbrood af volgens de instructies op de verpakking.

Ondertussen kun je alvast alles klaarzetten om de broodjes te beleggen. Snijd de mozzarella ook alvast in plakjes.

Wanneer het brood klaar is, laten wij het eventjes afkoelen anders smelten de mozzarellaplakjes en de truffelmayonaise en dat is zonde.

Smeer de broodjes aan beide kanten in met de truffelmayonaise. Plaats de rucola op de bodem van het stukje brood en leg hier de plakjes mozzarella en de serranoham op. Plaats de andere helft van het brood bovenop en klaar is je lunch.

Een heerlijk super deluxe broodje voor de lunch!

Eet Smakelijk!

Op zoek naar nog meer inspiratie voor de lunch? Wij hebben vele verschillende opties. Van wraps, naar broodjes/tosti’s en salades. Neem eens een kijkje op deze pagina.

Broodje met Serranoham en Mozzarella
Broodje met Serranoham en Mozzarella
Broodje met Serranoham en Mozzarella

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Lunch

Laat gerust een reactie achter