Broodje Oosterse Kip

Broodje Oosterse Kip

Wat is er makkelijker dan een heerlijk broodje oosterse kip. Wij zouden de kokende zussen niet zijn als we hier niet onze eigen draai aan zouden geven. Met wat extra ingrediënten en onze eigen nasi boemboe heb je in een mum van tijd een lekker broodje. Wij eten deze broodjes regelmatig op een luie zaterdag of zondag wanneer we geen zin hebben om uitgebreid te koken maar toch lekker willen eten!

Bereiding

Verwarm de oven en bak de broodjes zoals beschreven op de verpakking.

Snijd de kipfilet in reepjes en meng de kip met de nasi boemboe. Laat de kruiden lekker 10 minuten in het vlees trekken. Verwarm een koekenpan met 2 el olie en bak de kipfilet hierin goudbruin. Tijdens het bakken van de kipreepjes heb je tijd om de komkommer in dunne plakjes te snijden en de satésaus op te warmen. Als de kip gaar is en de broodjes afgebakken zijn kunnen we broodjes klaar maken.

Snijd het broodje open en beleg het met de stukjes kip. Boven op de kip schep je satésaus en strooi daarover de gebakken uitjes. Als laatste maak je je broodje af met een paar plakjes komkommer.

Nu kan je lekker genieten van deze easy Saturday maal! Yummm!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Makkelijk & SnelAvondetenVlees
Deel:

Laat gerust een reactie achter