Broodje Pulled Pork

Broodje pulled pork

Pulled Pork, we love it! Sinds onze rondreis door Cuba zijn wij helemaal verslaafd aan deze heerlijke hap. Pulled pork is langzaam gegaard varkensvlees, dat je helemaal uit elkaar kan plukken. In een slowcooker is dit recept extreem makkelijk te maken. Binnen 15 minuten heb je alle ingrediënten in de slowcooker en laat je vervolgens de slowcooker de rest doen. Easy peasy right? Lees hieronder snel hoe je het zelf thuis kan maken.

Hoe maak je het broodje pulled pork?

Wij maken in dit recept gebruik van schouderkarbonade, omdat het goedkoop is en genoeg vet heeft, waardoor het resulteert in heerlijke pulled pork. Voor dit recept is het ook van belang dat je een barbecuesaus gebruikt, die jij zelf heel erg lekker vindt, want deze smaak proef je duidelijk terug in de pulled pork.

Snijd de uien in ringen en pers of snij de knoflook fijn.

Plaats de schouderkarbonade in de slowcooker. We plaatsen de knoflook, de uien, het water, de witte wijn, de basterdsuiker, de bbq saus, het paprikapoeder en de tijm in een kom. Roer deze saus flink door. Schenk dan de saus over het vlees heen en zet de slowcooker aan gedurende 5-6 uur op hoog of 8-9 uur op laag.

Trek na deze tijd het varkensvlees uit elkaar en haal de botten eruit. Serveer het op een bolletje met rauwkorst. Heerlijk!

Op zoek naar een ander gerecht om klaar te maken in de slowcooker? Klik dan hier.

Broodje pulled pork

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: SlowcookerLunchAvondetenVlees
Deel:

Laat gerust een reactie achter