Recept

Brownie Cookies

Chocolade Brownie Cookies

Deze chocolade brownie cookies combineren het beste van twee werelden: de fudgy, rijke textuur van een brownie en de knapperige randen van een cookie. Perfect voor iedereen die houdt van de crunch van een koekje, maar ook van de zachte, smeuïge binnenkant die je alleen in een brownie kunt vinden. Dit recept is eenvoudig te maken en zorgt voor een heerlijke traktatie die je keer op keer wilt maken. Of je nu een zoetekauw bent of gewoon op zoek naar een speciale lekkernij voor een feestje, deze cookies zullen zeker in de smaak vallen!

Bereiding van de Chocolade Brownie Cookies

Begin met het verwarmen van de oven op 170 graden.

Smelt de pure chocolade samen met de roomboter in een kommetje. Dit kun je in een au bain marie doen of in de magnetron. Hier kun je lezen hoe je het beste chocolade kan smelten.

Ondertussen pak je een beslagkom en voeg je hier de twee eieren en het basterdsuiker aan toe. Klop dit goed met elkaar tot het een luchtig mengsel wordt. Schenk dan de gesmolten chocolade bij de eieren met suiker en een scheutje vanille-extract. Klop alles goed door elkaar.

Voeg dan de droge ingrediënten (bloem, cacaopoeder en bakpoeder) toe. Spatel dit rustig door het chocolade mengsel. Roer niet te hard, je wil dat het beslag luchtig blijft. Als laatste voeg je de chocoladechips toe aan het beslag.

Pak een bakplaat en bekleed deze met bakpapier. Schep een aantal bolletjes koekjesdeeg uit de beslagkom en verspreid deze over de bakplaat. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte zit tussen de koekjes zodat er ruimte is voor uitloop.

Plaats de bakplaat in de oven en bak de koekjes ongeveer 14 minuutjes. Haal ze vervolgens uit de oven en laat ze ven afkoelen.

Geniet van deze overheelijke, zachte brownie koekjes.

Enjoy!

Chocolade Brownie Cookies
Chocolade Brownie Cookies
Chocolade Brownie Cookies

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Zoetigheid en BakreceptenKoekjes