Recept

Bruschetta met Halloumi

Bruschetta met Halloumi
Bruschetta met Halloumi
Bruschetta met Halloumi
Bruschetta met Halloumi

De lunchmaaltijd kun je zo uitgebreid mogelijk maken. Ook kun je volop variëren. Denk aan goedgevulde salades, heerlijke wraps, een soepje of een lekker belegd broodje. In dat laatste geval is deze bruschetta met halloumi een dikke aanrader. Een lekker knapperig broodje belegd met een salsa van tomaatjes, ui en knoflook en daarop een heerlijk plakje gegrilde halloumi. Oeh, dat klinkt toch fantastisch! Wij zijn er helemaal gek op. Het is super makkelijk om te maken, de smaken passen erg goed bij elkaar én het is zeker weer eens iets anders om mee te lunchen. Een top lunch!

Ook is het leuk om in kleine versies rond te delen op een feestje!

Bereiding van Bruschetta met Halloumi

Om te beginnen snijden wij een ui in ringen en de knoflook fijn. Op een laag vuur bakken wij de ui en knoflook tot de ui begint te karameliseren.

Ondertussen gaan wij verder met het recept. Snijd de halloumi in plakken en bak de halloumi in een grill pan op laag vuur tot het zacht begint te worden, ongeveer 5-7 minuten per kant.

Terwijl de halloumi aan het grillen is en de uien in de pan worden gebakken, snijden wij de cherrytomaten fijn. Meng de cherrytomaten met de extra vierge olijfolie en breng het extra op smaak met peper en zout.

Wanneer de halloumi klaar is, grillen wij in de grillpan de sneetjes brood.

Als het brood aan beide kanten is gegrild, gaan wij het broodje beleggen. Over de broodjes verdelen wij eerst de halloumi, dan de ui en bovenop de cherrytomaten.

Garneer het met basilicum en balsamico azijn en serveer direct!

Enjoy!

Bruschetta met Halloumi
Bruschetta met Halloumi
Bruschetta met Halloumi
Bruschetta met Halloumi

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: LunchBelegde Broodjes

Reacties (2)

Laat gerust een reactie achter