Bruschetta Prosciutto & Vijg

Een heerlijke bruschetta met prociutto en vijg is perfect als start van een diner of als hapje op een feestje. Dit knapperige broodje met zoute ham en zoete vijg zit vol smaak. De hapjes zijn in een mum van tijd gemaakt en het ziet er ook nog een super feestelijk uit.

Bereiding

Dat de bruschetta snel gemaakt is hebben wij al verteld. Binnen 15 minuten heb je dit heerlijke, kleine gerechtje op tafel getoverd.

Verwarm de oven alvast op 200 graden.

Snijd het stokbrood in drie plakjes en wrijf deze plakjes stokbrood in met een beetje olijfolie. Bak dan de sneetjes brood ongeveer 10 minuten af in de oven.

Zodra de broodjes mooi goudbruin uit de oven komen, beleg je ze met een plakje prosciutto. Snijd dan de vijg in vieren en beleg elk broodje met een kwart vijg. Tijd om te smullen!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Holiday treatsKerstVoor bij de borrel
Deel:

Laat gerust een reactie achter