Recept

Caesar Pasta Salade met Kip

Caesar Pasta Salade
Caesar Pasta Salade met Kip
Caesar Pasta Salade met Kip
Caesar Pasta Salade met Kip

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat wij gek zijn op pasta en pasta salades. Er zijn namelijk al vele varianten op onze website te vinden. Wij vinden het namelijk erg fijn om met pasta te koken. Je hebt verschillende soorten, je kunt verschillende gerechten maken en daarnaast kun je het zo gezond of ongezond maken als je zelf wilt. Soms gaan wij voor een heerlijke pasta met veel soorten kazen en room, maar doordeweeks houden wij het vaak gezond en dan gaan wij voor een lekkere pasta salade. Vooral in de zomer genieten wij hier vaak van. Nu dus weer een nieuwe variant. Een pasta salade als variatie van de klassieke Caesar salade. Deze Caesar pasta salade is lekker gevuld met kip, Romaine sla, croutons en Parmezaanse kaas. Ook vind je hier de beroemde Caesar Salad dressing in terug. Heerlijk!

Bereiding van de Caesar Pasta Salade

Zet als eerste een pannetje met heet water op het vuur en kook hier de penne in. Kijk op de verpakking voor de bereidingswijze.

Dan begin je met de kip. Beide kipfilets kruid met je met peper, zout en paprikapoeder. Pak een koekenpan en verhit hier en beetje boter of olie in. Bak de kipfilets mooi goudbruin en gaar. Je kunt als eerste beginnen met middelhoog vuur om een heerlijke goudbruine buitenkant te creëren en vervolgens het vuur wat lager zetten zodat de binnenkant gaar wordt. Hierdoor verbrand de buitenkant niet maar wordt het van binnen wel gaar.

Zodra de kip klaar is, waarschijnlijk na 12 minuutjes, zal de pasta ook gaar zijn. Giet de pasta af en voeg de penne toe aan een grote kom.

Was dan de romaine sla en snijd deze in stukjes. Voeg dit samen met de croutons en Parmezaanse kaas snippers toe aan de penne in de kom. Verdeel de dressing over de salade en meng alles door elkaar. Schep dan de pasta salade op twee bordjes. Pak de kipfilet en snijd deze in plakjes. Verdeel deze vervolgens over de pasta salade en dan is het avondeten klaar om van te genieten.

Eetsmakelijk!

Caesar Pasta Salade
Caesar Pasta Salade
Caesar Pasta Salade

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenPasta GerechtenSalades

Laat gerust een reactie achter